SATTUU JA TAPAHTUU

30 marraskuun, 2016

Huhhuh – nyt mennään vasta keskiviikkossa ja viikkoon on mahtunut jo yhtä sun toista. Mielialat ovat vaihdelleet ääripäästä toiseen ja suunnitelmia on joutunut laittamaan vähän uusiksi. Tuntuu, että tämä syksy ja alkutalvi ovat olleet täynnä kaikkia ikäviä sattumia ja toivon, että pian alkaisi jo riittää. Sellaista kai elämä vain välillä on – kaikkeen ei pysty vaikuttamaan ja asioihin on sopeuduttava parhaalla mahdollisella tavalla. On yritettävä keskittyä positiiviseen ja uskottava, että kaikki järjestyy tavalla tai toisella. Toivottavasti ymmärrätte, että en halua mennä tämän enempää yksityiskohtiin, mutta halusin vain sanoa, että fiilikset saahavat tällä hetkellä edestakaisin monenkin asian suhteen. 

Tänään pidin etäpäivää töistä Jetin lääkärireissun takia, kun raukalta poistettiin neljä hammasta inhottavan iensairauksen seurauksena. Tyyppi on ollut vähän toipilaana koko päivän, mutta nyt on onneksi suu kunnossa taas. Nyt täytyy vain tulevaisuudessa ottaa todellinen ryhtiliike kotihoidon suhteen hampaiden harjauksen muodossa. Ei olla aikaisemmin harrastettu sitä juuri ollenkaan, vaikka harja ja tahna kyllä löytyy. Kuuluuko teillä koiran hampaiden harjaus ihan arkirutiineihin? Jos ei, niin ehkä kannattaisi!

dsc_7816 dsc_7820 dsc_7838

neule Samsoe & Samsoe // housut Gina Tricot // kengät Adidas

– Janni

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Liv 1 joulukuun, 2016 at 3:39 am

  Love this monochrome look!

  Liv

  http://www.livforstyle.net

 • Reply Ellimari 1 joulukuun, 2016 at 7:48 am

  Heips, mietin ootko pessyt tuota Samsoen neuletta koneessa? Mietin tässä uskaltaisinko laittaa omani hienohjelmalla/ villaohjelmalla.

  • Reply JanniAmanda 1 joulukuun, 2016 at 9:04 am

   En ole kyllä vesipessyt 🙂 Tuuletus riittänyt tähän mennessä. Uskoisin kyllä, että villaohjelmalla vois pestä…? Mahdollisimman viileällä, ettei kutistu? Mutta tosiaan tuolla pakkasilmassa tuuletuskin riittää jo aika pitkälle!

 • Reply MammaMia 1 joulukuun, 2016 at 9:38 am

  Mitä sulle kuuluu? Näistä postauksista ei oo oikein saanut lukijana irti et missä mennään. Ymmärrän toki että yksityisasiat ei kuulu tänne, mutta niin. Toivottavasti kaikki on hyvin ja kiva asu!

  • Reply JanniAmanda 1 joulukuun, 2016 at 12:27 pm

   Mulla on kyllä kaikki ihan hyvin, vaikkakin superstressaava loppuvuosi ollutkin moneltakin osin. Lähipiirissä sen sijaan tapahtunut ikäviä asioita ja niiden takia fiilikset heittelee toki itselläki. Tosiaan en kuitenkaan halua yksityiskohtia täällä julkisesti puida, kuten ymmärrät varmaan. Iso kiitos! 🙂

 • Reply S 2 joulukuun, 2016 at 9:10 pm

  Opiskeletko muuten vielä vai jäivätkö ne opiskelut?

 • Leave a Reply