TÄNÄÄN: JOULUJUOKSU

3 joulukuun, 2016

dsc_2310Watch movie online The Transporter Refueled (2015)

Tänä vuonna on tullut juostua lenkkejä todella satunnaisesti, mutta silti osallistun tänään jo neljänteen juoksutapahtumaan vuoden sisällä. Tykkään ihan hirmuisesti juoksemisesta ja siksi olen kaikkiin tapahtumiinkin lähtenyt innolla mukaan. Olen jokaisen kohdalla alunperin ajatellut treenaavani tunnollisesti tulevaa koetusta varten, mutta aika tuntuu menevän niin pirun nopeasti, että tapahtumat ovat olleet käsillä nopeammin kuin kerkesin kunnolla lenkkareita kaivaa kaapista. Siltä se on ainakin tuntunut 😀 Olenkin heittänyt moneen otteeseen vitsiä tapahtumien yhteydessä, että lahjattomat treenaa ja meikäläinen osallistuu vain näihin skaboihin – hehheh. 

Sattuneesta syystä mitään se kummempia tavoitteita ei ole tullut juoksuille asetettua, ainoastaan vaan antaa se oma parhaansa ja jokainen juoksu on kuitenkin mennyt tosi kivasti. Pääasia, että tapahtumista on jäänt hyväfiilis ja hauskaa on ollut. Tältä vuodelta on siis tällä hetkellä jo plakkarissa Yritysmaratonviesti, Meripäiväjuoksu 15km, Midnight Run 10km ja tänään strattaa Finlandiatalolta muutaman tunnin päästä Joulujuoksu 10km. Kyseessä on Pelastakaa lapset Ry:n järjestämä hyväntekeväisyystapahtuma, jolla kerätään varoja kotimaan hädänalaisten lasten auttamiseksi. Tänään juostaa siis duunikavereiden kanssa hyvän asian puolesta ja hyvällä fiiliksellä!

received_10155080486299298 dsc_2329 received_10155080486304298

Onko ketään muita osallistumassa tänään Joulujuoksuun? 

PS. Mitä hittoa pitää laittaa päälle? Tsekkasin juuri säätiedotuksesta, että ilma -2c, mutta pohjoistuulen vuoksi tuntuu kuin -12c – käääk! 

Toinen ja neljäs kuva: Aija Widemark

– Janni

4 Comments

 • Reply A 3 joulukuun, 2016 at 1:15 pm

  Huh, itse en ainakaan ”kylmiltään” pystyisi juoksemaan pari kilsaa enempää varmaan 😀

  Tää ei nyt liity varsinaisesti aiheeseen, mutta minkälaisia töitä nykyään teet? Oon lueskellut viimeisen vuoden (?) aikana sun blogia melko satunnaisesti ja jossain ainakin annoit ymmärtää, ettet enää ole myyjän työssä? En kuitenkaan löytänyt mainintaa, että minkälaista työtä nykyään teet? 🙂

  • Reply JanniAmanda 3 joulukuun, 2016 at 1:39 pm

   Hahah kyllä se yleiskunto sentään jotenkin säilyy vaikka ei niin aktiivisesti treenaisikaan 🙂 Olen Björn Borgilla nykyään visualistina! Kiva kun heitit kommentilla!

 • Reply Jemina 4 joulukuun, 2016 at 9:27 pm

  Ihana blogi sulla <3 jään seurailemaan ja hui! voi tulla kylmä, toisaalta juostessa kyllä kroppa lämpenee aika hyvin 🙂

  Multa löytyy kanssa hyvinvointiin painottuvaa blogia, että jos kiinnostelee niin saa mennä kurkkimaan <3 Suosituimmat postaukset on ollu nimellä " Tarina tytöstä joka hukkasi itsensä " ja " Pysähdy tyttökulta ennen kun oot loppu ".

  http://woundedlaughh.blogspot.fi/

 • Leave a Reply