VIIKONPÄIVISTÄ PARAS

4 joulukuun, 2016

[mittaustagi]

Muistan elävästi, kuinka nuorempana inhosin sunnuntaipäiviä ja sitä fiilistä, kun ei ole mitään tekemistä. Nykyään sunnuntai on ehdottomasti suosikkipäiväni ja se toimettomuuden tunne yksi parhaista. Sunnuntait on sellaisia päiviä, kun yritän mahdollisimman vähän miettiä mitään velvoitteita ja viettää vaikka koko päivän yökkärissä, jos mieli tekee. Usein sunnuntaisin haluaa kuitenkin puuhastella kaikkia kivoja juttuja, joita ei muuten ehdi. Herkkuttelua, rentoa kuvailua ja kodin sisustamista on kuulunut tänään meikäläisen päivään. Melkein koko päivä on tullut hengattua rennoissa jouluyökkärin housuissa ja fiilisteltyä toista adventtia kynttilöitä poltellen. Koti alkaa pikkuhiljaa näyttää koko ajan jouluisemmalta, joten jouluisia sisustuskuviakin on luvassa lähipäivinä!

Huomisesta on tulossa tosi kiireinen päivä ja sitten voidaankin taas rauhoittua itsenäisyyspäivän viettoon ♥

dsc_8290 joulukuvadsc_8340-2dsc_8330

neule ja muki H&M // housut Cubus

Ihanan rentoa sunnuntain jatkoa kaikille!

– Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply AP 4 joulukuun, 2016 at 4:59 pm

  Onpas Jetillä ihana neule!

 • Reply Mari 4 joulukuun, 2016 at 8:10 pm

  Niin söpöjä kuvia! 🙂

  • Reply JanniAmanda 4 joulukuun, 2016 at 8:13 pm

   Voi kiiitos 🙂 Asiaan saattaa vaikuttaa tuo karvainen kaveri! 🙂

  Leave a Reply