BLOGI MUUTTAA

13 joulukuun, 2016

Uskomatonta, mutta totta. En olisi hetki sitten vielä uskonut kirjoittelevani tällä hetkellä tätä postausta, mutta niin se vain on, että meikäläisen blogi muuttaa muutaman viikon kuluttua omaan osoitteeseensa. Tätä on tässä loppuvuoden aikana väännetty ja käännetty, mutta lopullinen päätös syntyi vasta muutamia päiviä sitten. Erilaisia vaihtoehtoja on punnittu jo pidemmän aikaa, mutta kaiken pähkäilyn tuloksena olen päättänyt laittaa pystyyn ihka omat sivut. Tulevaisuudessa blogini tulee löytymään omalla nimelläni osoitteesta www.janniehari.fi!dsc_3718

Hetken mielijohteesta keksitty blogin nimi Just My Imagination jää siis muuton jälkeen myös historiaan. Se oli silloin seitsemän vuotta sittenkin kaavailtu jo väliaikaiseksi nimeksi, mutta siitä tuli nopeasti sen verran tuttu nimi kaikille, että aikaisemmin nimen säilyttäminen vaikutti sittenkin järkevältä idealta. Nimi tuli tosiaan keksittyä silloin vuosia takaperin ihan lennosta, enkä ole ikinä ajatellut sen kuvaavan blogiani oikein millään tapaa. Nyt muuton yhteydessä vaihto omaan nimeen tuntuu hyvältä ja ennen kaikkea selkeältä ratkaisulta, sillä omalla nimellä minut löytää myös muualtakin somesta.

Muuton tarkka päivämäärä on vielä hieman auki, mutta se tulee joka tapauksessa tapahtumaan pian vuoden vaihteen jälkeen. Tällä hetkellä olen saanut hoidettua kaikki käytännön asiat liittyen nettisivun perustamiseen, mutta seuraavaksi pitäisi päättää, että miltä haluan uuden sivun näyttävän. Olen plärännyt läpi satoja erilaisia sivupohjia ja miettinyt, että mistä lähtisin liikkeelle. Haluan siistin ja yksinkertaisen sivun, jossa tarvittavat toiminnot ovat nopeasti ja helposti löydettävissä. Haluan leveän palstan, jossa kuvat pääsevät oikeuksiinsa ja sivupalkista todennäköisesti luovutaan kokonaan. On myös äärimmäisen tärkeää, että sivu toimii moitteetta niin mobiilissa kuin normaalilla näyttöpäätteelläkin. Yritän parhaani mukaan duunata sivun pystyyn itse, mutta nähtäväksi jää, että miten pitkälle omat rahkeeni riittävät. Onneksi puhelimen päästä löytyy muutamia eksperttejä, joilta tulen varmasti saamaan apua, jos/kun sormi menee suuhun.

dsc_7268

Uskon, että minulle on tässä kohtaa oikea ratkaisu lähteä blogini kanssa ainakin hetkeksi omilleni. Ikinä ei tiedä, että mihin sitä vielä päätyy, mutta tässä on nyt hyvä rako ottaa vähän hengähdystaukoakin.  Minulla on blogihistoriaa takana jo lähes kahdeksan vuoden ajalta, enkä kuulkaas olisi silloin ikimaailmassa uskonut, että tästä tulisi näin suuri osa elämääni. Se on antanut minulle niin paljon, että en olisi ikinä voinut edes kuvitellakaan. En ole tosissani katunut hetkeäkään tähän hommaan ryhtymistä, vaikka en silloin vuonna 2009 tiennyt ollenkaan, mitä tuleman pitäisi. Uskallan väittää, että ilman blogia olisin tällä hetkellä monellakin tapaa aika erilainen tyyppi. Tämä on opettanut minulle ihan valtavasti, olen tutustunut niin moniin mahtaviin ihmisiin ja päässyt mukaan lukemattomiin siisteihin yhteistöihin. Blogin kautta olen löytänyt elämääni useamman hyvän ystävänkin ja olen tästä kaikesta ihan loputtoman kiitollinen!

Tässä lienee loistava tilaisuus antaa kunniamaininta myös teille kaikille blogini lukijoille – uusille sekä pidempään mukana pysyneille. Ilman teitä tämä ei missään nimessä olisi mahdollista ja ette uskokaan, miten olette piristäneet päivääni lukuisia kertoja. Monta kertaa joku on osannut avata sanaisen arkkunsa juuri oikeassa kohdassa, kun mieli on ollut maassa ja tuntunut, että homma ei tahdo rullata millään. Siihen hetkeen heitetty positiivinen kommentti saa aina aivan valtavan voiman ja sitä muistaa taas, että miksi tätä tekee. On edelleen uskomatonta ajatella, että jotkut siellä ovat seuranneet blogiani ihan sen alkumetreiltä tähän päivään asti. Maailman suurin kiitos siis kaikille teille tähän mennessä ja toivottavasti seuraatte innolla perässä myös uuden blogin puolellakin.dsc_7080Meininki tulee jatkumaan tuttuun tapaan uuden osoitteen puolella, mutta ehkä vielä astetta entistäkin rennommalla otteella. Sisustuspuoli tulee pysymään tyylijuttujen rinnalla vahvana ja sekaan mahtuu vanhaan tapaan kaikkea muutakin aina ruoasta kauneuteen ja matkusteluun. Sisältöön en siis ole suunnittelut sen kummempia strategisia muutoksia, mutta voihan olla, että uusi alusta tuo uusia tuulia sekä inspiraatiota ihan luonnostaan. Kuvat tulevat varmasti jatkossakin olemaan postauksieni pääosissa ja olen superfiiliksissä siitä, että uuden sivuston ansiosta ne pääsevät jatkossa entistäkin paremmin oikeuksiinsa. Villinä korttina mieleeni on juolahtanut, että voisin ehdottomasti kokeilla myös videomateriaalien kuvaamista välillä blogiin. Videot ovat jo pidemmän aikaa ollut pinnalla, mutta jostain syystä en ole aikaisemmin kuvitellut, että rupeaisin itse siihen hommaan ollenkaan. Nyt olen kuitenkin viime aikoina seurannut useampia vlogeja ja saanut niistä itsekin pienen kipinän. Videoiden kuvaaminen ja editoiminen ovat minulle täysin tuntemattomia, mutta hyvät välineet sentään löytyy. Harjoittelua vaaditaan rutkasti ja ajattelinkin kokeilla kuvata ensimmäisen videon tammikuussa Thaimaan reissultamme. Katsotaan miten käy!

Uusi osoite toimii jo nyt, mutta blogi on kokonaan vielä työn alla. Palaillaan pian tarkan muuttopäivän kanssa, mutta voitte lisätä uuden osoitteen jo kirjanmerkkeihin ja lukulistalle – jännittävää!!

WWW. JANNIEHARI.FI

– Janni

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Elina 13 joulukuun, 2016 at 7:36 pm

  Heii! Joo ehdottomasti olis kiva kattella sun videoita! Hauskaa että mäkin oon seurannu sun blogia suosikki-ajoilta asti! 🙂 onnea uuteen sivuun 🙂

  • Reply JanniAmanda 13 joulukuun, 2016 at 8:10 pm

   Jess! Ihanaa kuulla <3 Toivottavasti päädyt uudenkin blogin puolelle seurailemaan!

 • Reply Tarja 13 joulukuun, 2016 at 7:57 pm

  Hei,hienoa 🙂 onnea uuteen osoitteeseen!!!!!

 • Reply Ansku 13 joulukuun, 2016 at 8:10 pm

  Tsempit muutoksiin! 🙂

 • Reply Lape 13 joulukuun, 2016 at 8:50 pm

  Heei

 • Reply Maiju 13 joulukuun, 2016 at 8:50 pm

  Onnittelut uudesta sivusta! Ihanaa joulun odotusta Uusi vuosi, uudet kujeet, eikös se niin mene!

  • Reply JanniAmanda 13 joulukuun, 2016 at 9:13 pm

   Niin se taitaa olla 🙂 Kiitoksia paljon ja samoin sinne!

 • Reply Lape 13 joulukuun, 2016 at 8:52 pm

  Haha uus yritys mutta siis aivan mahtavaa! Superisti tsemppiä sivujen tekoon ja uusiin tuuliin ❤❤❤

 • Reply Milla 14 joulukuun, 2016 at 7:39 am

  Hienoa 🙂

  Täytyy tulla seurailemaan uuteen blogiin myös.
  Minullakin maili muuttui tuossa matkan varrella, piti tehdä vähän aikuisempi versio kun vanha maili oli Minbero_84@hotmail.com 😀

 • Reply ANNII 14 joulukuun, 2016 at 10:27 am

  Siistiä!! Ja hurjasti tsemppiä muuttoon! 🙂

 • Reply Anna 14 joulukuun, 2016 at 12:34 pm

  Jos saan esittää toiveen, niin olisko kuitenkin mahdollista säilyttää jonkinnäköinen arkisto, josta vieläpä vanhat postaukset löytyisivät tällä tavoin selkeästi kuin nytkin. Eli ei siis niin, että tietyn tagin alla olevat löytyvät, vaan ihan vuoden ja kuukauden mukaan?

  Ja muiden aiheiden ohella toivoisin edelleen paljon myös ihan arkisia ns. kuulumispostauksia 🙂

 • Leave a Reply