STRESSI LASKI HETI

14 joulukuun, 2016

Olipa ihanaa vihdoin tämän kaiken stressaamisen ja pohtimisen jälkeen kertoa eilen noista blogin muuttouutisista. Paineet ja stressi tuntuivat puolittuneen, kun asiasta tuli vihdoin virallista. Vaikkakin se stressi varmasti tekee comebackin hyvinkin nopeasti, kun pääsen pian säätämään uutta sivua. Olen tosin nyt tainnut tehdä valinnan yhdestä valmiista pohjasta, josta lähden sitten sivua työstämään. Onneksi mitään kovin radikaaleja muutoksia ei edes tarvitse lähteä tekemään, mutta harmaita hiuksia tuo uuden blogin kanssa ahertaminen tulee varmasti vielä aiheuttamaan. Iso kiitos teille kaikille tsempeistä ja myönnettäköön nyt vielä, että jännittää ihan älyttömästi! 

dsc_8912 dsc_9009

dsc_9135 dsc_8905

takki Zalando // neule Vila // farkut Tiger Of Sweden // kengät Adidas // huivi ja pipo Cubus

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply E 15 joulukuun, 2016 at 10:17 am

    Ootko forumissa töissä 🙂 ku en ole varma olitko se sä kenet näin siellä

    • Reply JanniAmanda 15 joulukuun, 2016 at 1:55 pm

      Mä olen Björn Borgilla töissä, mutta en varsinaisesti Forumin myymälässä, vaikka olinkin siellä eilen hääräämässä 😉 Eli oikein olet nähnyt!

    Leave a Reply