KUULUMISIA

18 joulukuun, 2016

dsc_9500

Täytyy sanoa, että tällä hetkellä mikään muu ei voisi lämmittää mieltä niin paljon kuin tieto siitä, että loma häämöttää kolmen viikon päästä edessä. Päästään kahdeksi viikoksi irti arjesta ja nollaamaan fiiliksiä Joonaksen kanssa ihan kahdestaan. Se tulee tämän jäätävän stressin siivittämän loppuvuoden jälkeen niin tarpeeseen, että ette uskokaan.

Viikonloppu on hujahtanut taas ihan hurjaa kyytiä ja tänään olisi tarkoitus lähteä käymään pikavisiitillä Kotkassa. Eilinen päivä tuli vietettyä melkeinpä kokonaisuudessaan kotona perjantaisien pikkujoulujen jälkimainingeista selviytyessä. Lisäksi olen puurtanut uuden blogin parissa ja siinä hommassa alkaa jo onneksi näkyä valoa tunnelin päässä. Sivu alkaa pikku hiljaa muotoutumaan haluamani kaltaiseksi ja lähestyvä blogin muutto jännittää edelleen todella paljon. Samalla olen kuitenkin älyttömän innoissani ja positiivisella mielellä tulevasta. On jo aikakin ottaa uusia askelia!

Sunnuntaiaamua piristivät Cubukselta saatu supersöpö yökkäri ja pehmoiset aamutossut ♥

dsc_9469 dsc_9481

Blogi tulee tulevaisuudessa tosiaan löytymään osoitteesta www.janniehari.fi 🙂 Laittakaa uusi osoite nyt jo talteen, jos ette ole vielä sitä tehneet – pus!

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply