TAVOITTEENA KOKONAISVALTAINEN TASAPAINO

19 joulukuun, 2016

[mittaustagi]

Miten voisimme saavuttaa elämässämme mahdollisimman tasapainoisen tilan ja pyrkiä olemaan aina parhaita versioita omasta itsestämme? Muun muassa näitä kysymyksiä olen viime päivinä pohdiskellut Danone Activian lanseeraaman InSync -kampanjan tiimoilta. Miten saisin itsestäni irti mahdollisimman suuren potentiaalin ja harmonisen tunteen sekä mielelle, että keholle?

danone

InSync tarkoittaa kokonaisvaltaisen tasapainon löytämistä elämään jokaisen ihmisen yksilöllisien ehtojen mukaisesti. Ei ole yhtä oikeaa tapaa saavuttaa balanssi, vaan se voi merkitä hyvinkin poikkevia asioita erilaisille ihmisille. Danone Activia uskoo, että kun tunnet olevasi ”InSync”, olet parhaimmillasi ja sinun on silloin mahdollista saavuttaa täysi potentiaalisi. ”InSync” on se hetki, kun tunnet olevasi vapaa häiriöistä ja tunnet harmoniaa, järjestystä sekä tasapainoa.

Jos pohdiskelen mitä ”InSync” tarkoittaa juuri minulle, tulee mieleen seuraavia teemoja:

– Keskittymistä hetkeen sulkien muut ympärillä olevat häiriötekijät pois. Näin on mahdollista keskittyä positiiviseen ja olla murehtimatta turhia. Keskittymistä siihen, mitä voin tehdä juuri nyt ja hoitaa homma parhaalla mahdollisella tavalla!

– Läsnäoloa tässä ja nyt. Tiedostaa tilanne ja toimia sen mukaan!

– Itsehyväksyntää ja itsensä läpikohtaista tuntemista. Tällöin tiedostan oman potentiaalini ja sen, mihin minun kannattaa keskittyä!

– Olemista tukena läheisille ja voimien keskittämistä lähipiirissä. Positiivisen energian välittämistä ja läsnäoloa!

– Mielenrauhaa. Haluan ottaa asiat vastaan sellaisina kuin ne ovat ja sen jälkeen toimia parhaani mukaan. En halua sulkea silmiäni ikäviltäkään asioilta, joita elämä välillä tiellemme heittää. Käsittelemällä asiat itseni kanssa pystyn taas jatkamaan eteenpäin ja sopeutua uusiin tilanteisiin!

dsc_9588

Kokonaisvaltaiseen tasapainoon ei mielestäni kuitenkaan riitä pelkkä harmonian löytäminen  henkisellä tasolla, vaan mielen ja kehon tulee olla balanssissa keskenään. Jos kehosi voi hyvin, olet pirteä ja energinen myös henkisellä tasolla. Fyysisesti uupunut ja väsynyt ihminen ei jaksa pitää mieltä virkeänä saatika ajatuksia kirkkaina ja positiivisina. On siis tärkeää pitää huoltaa omasta itsestään mahdollisimman kokonaisvaltaisesti, jotta pystyy toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla, olla aktiivinen ja läsnä muille.

Jokaisen täytyy tutkiskella omaa itseänsä, jotta voi löytää parhaat mahdolliset tavat saavuttaa oma ”InSync” -tila ja ylläpitää sitä. Tämä on ehdottomasti sellainen asia, mikä jokaisen täytyy itse saada aikaan. Sitä ei voi kukaan muu iskostaa toisen päähän, vaan jokaisen tulee itse löytää oma balanssi. Omasta mielestäni hyvä lähtökohta on se jo aikaisemminkin mainittu itsehyväksyntä ja sitä kautta oma tuntemus itsestä. Kun hyväksyy itsensä sellaisena kuin on, niin siitä pohjasta voi lähteä jalostamaan omaa elämän harmoniaa. Varmasti elämän varrella tulee vastaan aikakausia, jolloin harmonia ja balanssi katoavat, mutta näihin asioihin syventymällä uskon selviäväni takaisin reitille huomattavasti helpommin!

Uskon, että oman sisäisen rauhan löytäminen ja itsehyväksyntä auttavat meitä kaikissa tilanteissa. Itse näen niiden lisäävän onnellisuuden tunnetta ja tyytyväisyyttä omaan elämään. Opimme tuntemaan oman itsemme ja tiedostamaan, että mikä meille elämässä tärkeää ja mihin taas voisi ehkä keskittyä vähemmän. Tottahan se on, että me kaikki olemme oman elämämme tärkeimpiä ihmisiä!

dsc_9640

Tämä pohdiskelu ei suinkaan jää tähän, vaan jatkuu seuraavassa postauksessa viikon päästä hieman konkreettisemmalla tasolla. Olisi mukavaa kuulla, että mitä ajatuksia aihe herättää teissä? Koetteko te saavuttaneenne sisäisen tasapainon jollakin asteella? Mikä siihen on johtanut?

Täältä löydätte lisää tietoa Live InSync -käsitteestä sekä erilaisien upeiden naisien InSync -kokemuksia!

indiedays-ja-brm-yhteislogo

– Janni

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Laura 19 joulukuun, 2016 at 12:27 pm

  Moikka Janni!

  Olipa mukava lueskella välillä vähän tämmöstä ”syvällisempää”. 🙂 Olen ollut vuosiavuosia seuraajasi, labels or love blogista alkaen. Valitettavasti blogisi lukeminen on jäänyt nykyisin vähemmälle, kun tuntuu, että blogisi aiheet ovat aika ”yksitoikkisia”. En tarkoita tätä pahalla, toivottavasti ymmärrät mitä tarkoitan. Ja tottakai eri ihmisiä kiinnostaa erilaiset asiat. Olet tehnyt hyvää työtä blogisi, mutta itse kaipaisin näin lukijana monipuolisempaa tuotantoa. Hyvää joulunaikaa sinulle, Joonakselle ja Jetille! 🙂

  T. Laura

  • Reply JanniAmanda 19 joulukuun, 2016 at 12:39 pm

   Moikka Laura! Ymmärrän tosi hyvin, mitä tarkoitat, enkä todellakaan pahastunut kommentistasi. Olen tiedostanut postauksien jääneen viime aikoina jo pidemmän aikaa hieman suppeiksi, kun olen jotenkin ehkä etsinyt paikkaani tällä kentällä. Hieman vaikea selittää, mutta joku lukko on kieltämättä viime aikoina jäänyt päälle. Katsotaanpa, jos vaikka uuden blogin puolella hommat lähtisivät eri tavalla rullaamaan 🙂 Yritän parhaani mukaan olla ottamatta paineita ja tehdä juttuja omalla painollani! Iso kiitos rakentavasta kommentista ja ihanaa joulua myös sinne! <3

   • Reply xod 23 joulukuun, 2016 at 10:32 pm

    Pakko tulla kommentoimaan samaa, oon seurannut sua ja saraa labels or loven alusta asti mutta jossain kohtaa (olisko ollu vuosi-pari sitten?) lopetin sun seuraamisen koska koin blogin vähän liian ”tylsäksi” ja jäin kaipaamaan syvällisempiä ja monipuolisempia juttuja. Nyt tulin kuitenkin kurkkaamaan pitkästä aikaa taas, ja katsotaan josko jäisin seuraamaan… 🙂

 • Reply Taika 19 joulukuun, 2016 at 10:33 pm

  Mistä karttapallo on hankittu? 🙂

  • Reply JanniAmanda 21 joulukuun, 2016 at 7:27 am

   Se on peräisin edelliseltä työpaikaltani 🙂 myymälän vanha somistusmateriaali!

  Leave a Reply