KOLME YÖTÄ JOULUUN

21 joulukuun, 2016

dsc_0093

Jouluun on enää kolme yötä ja mulla on jotenkin tosi ristiriitaiset fiilikset. Joulufiilikseni kerkesi jo marraskuussa lumen tulon jälkeen nousta tosi korkealle, mutta tässä viimeisien viikkojen kuluessa se on tuntunut laskevan laskemistaan. Paljon ikäviä juttuja on tapahtunut niin lähellä kuin kaukana ja kaikki inhottavat asiat ovat pyörineet omassa mielessäni. Nuo tuntemukset ovat syöneet joulufiilistä tosi paljon, eikä tuolla ulkonakaan totisesti kovin jouluiselta näytä.

Toisaalta sitten taas odotan tulevaa joulua ehkä enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Sitä, että pääsen viettämään rentoa aikaa perheen kanssa, perinteisiä jouluaterian alkumaljojen kilistelyjä ja stressittömiä joulupyhiä. Tänä vuonna perinteisellä yhteen kokoontumisella on itselleni ehkä suurempi merkitys kuin ikinä aikaisemmin. Aionkin itsekkäästi vetäytyä jouluna oman kuplani sisälle ja täyttää pään parhaani mukaan positiivisilla ajatuksilla. Nauttia mulle tärkeimpien tyyppien seurasta, nauraa siskojen kanssa aina yhtä idioottimaisille jutuille ja vain olla. Ennen kaikkea aion olla onnellinen siitä, mitä meillä on ja nauttia kaikesta täysillä. Oikeastaan joulu ei nyt voisi tulla parempaan saumaan!

Me käytiin eilen hakemassa joulukuusi kotiin ja koristeltiin se myöhään illalla. Sekin lämmitti mieltä jo valtavasti ♥

dsc_0056 dsc_0059-2 dsc_0053

Joko siellä ollaan ihan joulufiiliksissä? 

PS. Blogi siirtyy ensi vuoden puolella osoitteeseen www.janniehari.fi ♥

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply