CHRISTMAS CAME EARLY

23 joulukuun, 2016

Joulu tuli tänä vuonna aikaisin, kun muutama päivä sitten availin Asenteelta saamaani pakettia. Olen jo pitkään liputtanut Asenteen vaatteiden puolesta ja aina vain paranee. Paketista paljastui tällä kertaa hupparit sekä mulle, että Joonakselle ja muutamia uusia toppeja ja t-paitoja. Asenteen tuotteet ovat ehdottomasti meikäläisen lempivaatteita – pehmoisia huppareita, rentoja hihattomia ja täydellisesti istuvia lippiksiä – iso peukku. Vaatteet on aina valmistettu laadukkaista materiaaleista ja nämä ovat kestäneet todella hyvinä kovasta käytöstä huolimatta.  Ei tarvi montaa kertaa miettiä, mitä meikäläinen pakkaa mukaan tulevalle Thaimaan reissulle!

Täällä ollaan ihan superfiiliksissä uusista jutuista ja kuvissa näkyvä kevään kuvastokin näyttää aivan tolkuttoman hyvältä – can’t wait!

dsc_0134 dsc_0114 dsc_0125 dsc_0136 dsc_0129 dsc_0139

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply