JOULU

26 joulukuun, 2016

dsc_0180

Joulu alkaa olla pikkuhiljaa takanapäin ja se meni juuri niissä tunnelmissa, joista siinä yhdessä aikaisemmassa postauksessa haaveilin. Maailman parasta seuraa, hyvää ruokaa, naurua ja rentoa hengailua. Joka aamu ollaan heräilty omia aikojamme ilman herätyskelloa ja otettu iisisti. Eilen käväisin illalla myös yhden ystäväni kanssa parilla siiderillä, mutta siitä lähdin kuitenkin kotiin päin muiden jatkaessa baariin. Tänään lähdetään kotia kohti Porvooseen päin ja huomennahan se arki sitten jo koittaakin. Ensi viikonloppuna siintää onneksi jo edessä uudenvuodenaatto, jota juhlistetaan tällä kertaa kotona kaveriporukan kesken. Sitten ei olekaan enää montaa päivää, kun me lähdetään kohti Thaimaan lämpöä. Lähitulevaisuuden suunnitelmat tuntuvat just nyt ihan mahtavilta!

Kuvia ei tämän joulun aikana kertynyt mitenkään liiaksi asti, mutta jotain löytyi kuitenkin muistikortin kätköistä

dsc_0190 dsc_0165 dsc_0219 dsc_0268

Rentoa tapaninpäivää kaikille!

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply