VIELÄ VAALEAMMAKSI

7 tammikuun, 2017

Meikäläinen kävi taas reilu pari viikkoa takaperin istumassa kampaajan penkissä. Tämä oli jo toinen kerta, kun kävin Johannan käsittelyssä hänen uudella duunipaikallaan kampaamo Saxcéssa. Tykkään ihan älyttömästi kyseisen paikan pelkistetystä tyylikkäästä ilmeestä ja erityisesti tuo raakaa puuta ja betonia yhdistävä kassapöytä jaksaa ihastuttaa.

Edellisellä kerrallahan mulle laitettiin raitoja ja siitä kirjoittelinkin juttua silloin täällä. Nyt viime käynnillä pyysin Johannaa laittamaan mulle lisää raitoja, jotta hiuksien ilme vaalenisi entisestään. Tuli uusia raitoja ja edellisen kerran vaalennettuja kohtia vaalennettin paikoin lisää. Tyveenkin laitettiin hieman normaalia vaaleampi sävy ja pesupaikalla koko pää sävytettiin vielä mahdollisimman kylmäksi. Lopuksi napattiin vielä kuivimmat latvat pois!

Olen ollut poikkeuksetta aina Johannan kädenjälkeen tyytyväinen, mutta tällä kertaa olin ehkä erityisen fiiliksissä. Väristä tuli nimittäin omaan silmääni melko täydellinen. Mun hiukset taittavat aina melkein väkisinkin lämpimään ja kylmää sävyä tuntuu olevan todella vaikea saada aikaan. Nyt kuitenkin onnistuttiin todella hyvin ja hiuksissa tuli täydellisen viileän sävyiset. Väri on tosi luonnollinen olen saanut hyvin ylläpidettyä sitä Colormask graphite sävytteellä!

– Janni

Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

No Comments

Leave a Reply