SISUSTUKSEN UUSI TULOKAS

25 tammikuun, 2017

Mä siivosin joulun pois kotoa jo hyvissä ajoin tällä viikolla. Vein kuusen ulos ja karsin muutenkin kaikki jouluiset jutut sisustuksesta. Pakko myöntää, että se on mun mielestä vuosi toisensa jälkeen jotenkin haikeaa. Tykkään niin paljon aina syksyn edetessä laitella pikkuhiljaa jouluisia juttuja esille kotiin, että niiden pois riisuminen tuntuu aina yhden aikakauden loppumiselta. Ja niinhän se onkin – kevätkausi kääntyi päälle sisustuksessa taas ja ei sekään onneksi kyllä yhtään hassummalta kuulosta!

Järjestelin joulun jälkeisestä siivouksesta inspiroituneena kotia hieman muutenkin. Siirtelin vähän huonekaluja ja koristetyynyjä ym.. Jouluisista jutuista irtautuminen tuntui hetken karulta, mutta kyllä täällä näyttää nyt taas paljon freesimmältä.

Viime viikkojen aikana meidän kotiin on ilmestynyt myös yksi uusi varsin näyttävä tulokas. Kuvissa näkyvä kallo on tehty paperimassasta ja se on Raven + Lilylta. Kyseinen brändi työllistää köyhiä naisia ympäri maailman, tarkoituksenaan auttaa heitä pois köyhyyden kierteestä työn avulla. Raven + Lilylta löytyy kierrätysmessingistä tehtyjä koruja, erilaisia kodin tekstiileitä ja muun muassa soijavahakynttilöitä. Tuotteita löytyy ekologisiin ja eettisiin tuotteisiin keskittyneestä Kaarna Living -verkkokaupasta, josta sain itse valita suosikkini.

Nyt seinäämme koristaa upea Raven + Lilyn paperimassakallo, joka on valmistettu käsityönä Haitissa. Kallo on tehty kierrätyspaperista, käsin maalattu ja koristeltu lehtikullalla. Ihastuin tähän ensisilmäyksellä ja näin sen heti koristamassa makuuhuoneemme seinää. Se tulee ehkä tulevaisuudessa siirtämään paikkaa sänkymme päätyseinään, kunhan vain saisin jossain vaiheessa vihdoin kyseisen seinän maalausprojektin alulle. Tämä ihanan uniikki koriste on kerännyt jo paljon kehuja ja tykkään siitä itse ihan superpaljon!

Joko teillä on joulusisustus saanut kyytiä?

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply