A NEW DAY RISES

25 tammikuun, 2017

Ensimmäistä yötä lukuunottamatta olen nukkunut tämän loman aikana todella vähän. Yöunet ovat jääneet ehkä noin viiden tunnin mittaisiksi, mutta siitä huolimatta olen ollut ihan älyttömän pirteä koko ajan. Tämä valoisuus sen varmasti tekee, kun ei vaan yksinkertaisesti väsytä. Kotona on sen sijaan viime aikoina väsyttänyt ihan tolkuttoman paljon ja sängystä ylös nouseminen on joka aamu ollut pienen taistelun takana. Tuntuu kuin olisin herännyt täällä valossa taas oikein kunnolla eloon ja se tuntuu mahtavalta. Joonaksella on oikeastaan ollut ihan sama homma ja tänäänkin heräiltiin jo jossain kuuden maissa. Päätettiin lähteä ihailemaan auringonnousua pienelle happihyppelylle ja kyllä kannatti. Uusi päivä valkeni ihan tajuttoman kauniisti ja oli pakko kipittää takaisin huoneellemme hakemaan kameraa!

Palaillaan taas!

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply