FIRST DAYS IN THAILAND

25 tammikuun, 2017

Pari päivää Thaimaassa takana päin ja täällä on ollut ihanaa! Lennettiin Bangkokin kautta Krabille, jossa vietettiin ensimmäinen yömme. Heti aamupäivästä matka jatkui kohti Koh Lantaa ja matka kesti jostain syystä odotetun kolmen tunnin sijaan ainakin viisi tuntia, joten olimme määränpäässä vasta alkuillasta. Monen tunnin matka täpötäyteen ahdetussa ilmastoimattomassa vanissa oli sen verran tukala reissu, että taidamme valita paluumatkalle jonkin vähän erilaisen kulkupelin. Kokemus tuokin, mutta vähän harmitti istua kaunis aurinkoinen päivä Toyota Hiaceen sulloutuneena kolmentoista muun ihmisen ja kaikkien matkatavaroiden kera.

Matka oli kuitenkin kaiken hikoilun väärti, sillä ollaan tykätty tähän mennessä Lantasta ihan älyttömästi. Ihanan lungia meininkiä, joka on just sitä, mitä toivottiinkin. Rannalla hengailua aamusta iltaan, hyvää ruokaa ja aurinkoa. Ollaan vaan makoiltu, luettu kirjojamme ja istuskeltu rantabaareissa. Huomenna ajateltiin vuokrata joku kulkupeli ja lähteä kiertelemään saaren rantoja vähän laajemmin. Tajusin tänään, että olen viimeksi tätä ennen avannut läppärini tiistaina – lomamoodiin heittäytyminen näyttäisi siis onnistuneen lähes täydellisesti!

Tässä kuvia tältä ensimmäiseltä kokonaiselta päivältä Koh Lantalla

Ihanaa viikonloppua!

Blogi muuttaa 28.1. osoitteeseen www.janniehari.fi

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply