KUNNON SUIHKU JA MUHKEA PETI

27 tammikuun, 2017

Moni teistä oli omien odotuksieni tavoin oikeassa tästä Ao Nangista. Täällä on ihan mielettömän kauniita paikkoja ja maisemat ovat upeat. Kokemusta syö kuitenkin hieman se, että kaikki paikat ovat aivan tupaten täynnä jengiä. Eikä siinä mitään, mutta en vain voi olla kauhistelematta, kun selfiekeppejä on pakko työntää apinoiden naamojen eteen ja jättää roskia pitkinpoikin. Käytiin eilen kiertelemässä pitkähäntäveneillä lähisaaria ja nähtiin ihan äärimmäisen kauniita paikkoja. Oltiin onneksi liikkeellä aamulla jo hyvissä ajoin, niin kerettiin ihastella näkymiä ennen ryysistä, kuten joku teistä vinkkasikin. Löydettiin Railay beachilta yksi ihanan rento ja rauhallinen ravintola, missä viihdyttiin varsin upeassa ympäristössä useampi tunti kirjojamme lueskellen. Kuvia saarilta tulossa myöhemmin!

Päätettiin buukata Ao Nangilta hieman aikaisempia modernimpi majoitus, sillä meillä oli jo reilun viikon jälkeen sellainen fiilis, että olisi ihanaa päästä kunnon suihkuun ja muhkeaan petiin nukkumaan. Ei meistä kyllä olisi miksikään reppureissaajiksi, kun jo viikko vaatimattomammissa majoituksissa tuntuu riittävältä. Enkä nyt tarkoita, että muissa majapaikoissa olisi ollut jotain vikaa – päinvastoin. Oli kuitenkin kiva saada vaihtelua sekä hiukset kunnolla pestyä ja nauttia oikein toimivasta ilmastoinnista!

– Janni

No Comments

Leave a Reply