PARASTA KOH LANTALLA

27 tammikuun, 2017

Päivät Lantalla alkavat olla takana päin, kun muutaman tunnin päässtä otetaan express-vene ja suunnataan takaisin kohti Krabia. Oltiin täällä suunniteltujen muutaman päivän sijasta melkein koko viikko, sillä tykästyttiin saareen ihan hurjasti. Ollaan ajeltu päivät skootterilla saaren eri kolkkia tutkiskellen ja löydetty vaikka mitä siistejä paikkoja. Parasta täällä on ehdottomasti rento tunnelma ja rauhalliset mahdottoman kauniit rannat, joilla ollaan monesti saatu loikoilla ihan kahdestaan. Suurin osa siisteistä paikoista olisi varmasti jäänyt näkemättä ilman oman menopelin vuokrausta, joten sen kannattaa aivan ehdottomasti. Liikkenne täällä on kuitenkin loppujen lopuksi aika rauhallista ja vasemmanpuoleisen liikenteen omaksuu melko nopeasti. Rauhallista ajelua ja kypärät ehdottomasti päähän!

Krabilla tullaan viettämään kolme yötä ja sitten otetaan suunnaksi reissun viimeinen etappi eli Bangkok. Krabille on luvattu melko epävakaista säätä, mutta saas nähdä, mitä se sitten todellisuudessa on. Tavoitteena olisi käydä ainakin muutamilla Krabin edustalla olevista saarista, jos vain sää sallii!

Uikkari – Halla x Halla

Vinkkejä Krabille ja Bangkokiin otetaan ilolla vastaan, jos teillä on jotain mielessä!

Blogi siirtyy 28.11. osoitteeseen: www.janniehari.fi

– Janni

No Comments

Leave a Reply