THREE NIGHTS IN BANGKOK

27 tammikuun, 2017

Moikka Bangkokista! Vielä yksi päivä jäljellä täällä ennen kotimatkaa. Saavuttiin Bangkokiin toissa yönä ja ollaan nyt yksi päivä keretty tutkia kaupunkia. Kuten arvelinkin, niin näin valtavaa kaupunkia on todella vaikea hahmottaa näin lyhyessä ajassa. Käveltiin eilen ainakin parikymmentä kilometriä ja oltiin hotellille saapuessamme niin väsyneitä, että rojahdettiin iltapesujen kautta suoraan sänkyyn. Jos saisin nyt päättää uudestaan, niin olisin jättänyt ne muutamat viimeiset yöt Ao Nangissa väliin ja viettänyt ne täällä Bangkokin vilinässä. Turhaa kuitenkin tässä vaiheessa jälkiviisastella ja tiedänpähän sitten mahdollisesti ensi kerralla. Nyt en viitsi jaaritella tämän enempää vaan ryntään suihkun kautta aamiaselle, jotta keretään ottamaan vielä tästä päivästä kaikki irti!

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply