RAILAY BEACH

28 tammikuun, 2017

Iiik ensimmäinen postaus uuden blogin puolella!! Luvassa lisää reissujuttuja, joita meikäläiselle on jäänyt takataskuun vielä monen postauksen verran! Kommentoikaa ihmeessä fiiliksiä uudesta sivusta ja kertokaa, mitä mieltä olette!

Vietimme tosiaan Thaimaan reissun loppupuolella muutaman päivän Krabin Ao Nangilla ennen siirtymistä Bangkokiin. Ao Nang ei sinänsä paikkana sykäyttänyt meitä oikein ollenkaan, mutta meillä olikin suunnitelmana käydä pyörimässä sen edustalla olevilla upeilla saarilla. Suunnitelmamme menivät valitettavasti epävakaisen sään vuoksi hieman penkin alle, kun reissun ainoat sadeilmat osuivat juuri niille päiville, jotka vietimme Ao Nangilla. Yhtenä päivänä saimme kuitenkin nauttia auringosta ja silloin suuntasimme Ao Nangista kymmenen minuutin venematkan päässä sijaitsevalle Railay Beachille. Monien suosituksesta lähdimme matkaan aamulla aikaisin, jotta välttäisimme saaren pahimmat ryysikset ja turistimassat. Railay beachilla saatiin nauttia upeista maisemista ja rannasta, jonka molemmilla puolilla kohosivat jylhät vuorisot.

Pitkähäntävene jätti meidän saaren länsipuolelle, josta lähdimme tutkimaan paikkoja. Käppäiltiin maisemia ihastellen saaren itäpuolelle, josta löysimme mahtavan rennon reggaebarin, jonka letkeä tunnelma veti meidät sen verran kovasti mukaansa, että tästä tuli meille tukikohta koko päiväksi. Loikoiltiin bambuterassilla, luettiin kirjoja ja fiilisteltiin maisemia sekä rentoa musiikkia. Mestasta saatiin myös reissun parhaat coconut shaket!

Katsokaa nyt näitä puitteita – rennompaa paikkaa saa hakea!

Railay Beachilta pois lähtiessämme saimme huomata saarelle päivän mittaan vyöryneet turistimassa pahimmillaan. Tietyissä osissa Railayta oli myös valitettavan likaista verrattuna moniin muihin paikkoihin. Kaikki oli myös kalliimpaa kuin muissa reissun aikana käymissämme paikoissa. Kuitenkin ehdottomasti näkemisen arvoinen paikka, jossa saimme viettää ihanan löhöpäivän kirjoihin uppoutuneina!

Follow my blog with Bloglovin

– Janni

You Might Also Like

27 Comments

 • Reply Annukka 28 tammikuun, 2017 at 8:40 am

  Oi mitä kuvia<3 Onnea uudelle blogille, hyvältä näyttää! 🙂

  • Reply admin 28 tammikuun, 2017 at 8:49 am

   Jeiii iso kiiitos!! 🙂

 • Reply Riikka 28 tammikuun, 2017 at 9:45 am

  Kiitos reissutarinoista ja uusi blogi näyttää todella hyvältä! 🙂

  • Reply Janni 28 tammikuun, 2017 at 9:50 am

   Iso kiitos 🙂 Lisää reissujuttuja on vielä tulossa!

 • Reply ANNII 28 tammikuun, 2017 at 9:47 am

  Ihania kuvia ja ihanan isona kuvat näkyy! 🙂

  • Reply Janni 28 tammikuun, 2017 at 9:51 am

   Oon itse ihan sairaan innoissani tästä leveästä palstasta 🙂 Ja ennen kaikkea valkoisesta taustasta ilman mainoksia! Iso kiitos! 🙂

 • Reply Sara 28 tammikuun, 2017 at 10:28 am

  Onnea uudesta sivustosta! Hyvältä näyttää. Tekstiä on vaikea lukea näin leveältä palstalta, mutta kuvat näyttävät upeilta.

  • Reply Janni 28 tammikuun, 2017 at 2:11 pm

   Kiitos palautteesta! Olen itse samaa mieltä ja tekstiosuutta tullaan kaventamaan. En vaan uskaltanut enää lähteä koodin kanssa hääräämään, kun muuttopäivä lähestyi. Pian kuitenkin teen tuon muutoksen 🙂

 • Reply hanneh 28 tammikuun, 2017 at 10:46 am

  Tyylikkään näköistä täällä uudessa kodissa 🙂
  Ja ihania tuttuja maisemia, odotan innolla lisää reissupostauksia ja kuvia. Kuukauden päästä suuntaamassa samoille hoodeille 🙂
  Ja myös kaikki vinkit Bangkokista on enemmän kuin tervetulleita!

  • Reply Janni 28 tammikuun, 2017 at 2:10 pm

   Jeiii tulossa on! 🙂 Iso kiitos!

 • Reply Tarja 28 tammikuun, 2017 at 11:24 am

  Ihana uusi blogisivusto!!!! Onnee! 😊

  • Reply Janni 28 tammikuun, 2017 at 2:10 pm

   Kiiiitos Tarja!! 🙂

 • Reply Terhi 28 tammikuun, 2017 at 11:26 am

  Janni, sivu näyttää aivan sairaan hyvältä 😍 onnea uudesta sivusta ja treffaillaan pian! Pus!

  • Reply Janni 28 tammikuun, 2017 at 2:09 pm

   Jeee!! Kiitos 🙂 Nähdään! <3

 • Reply linda 28 tammikuun, 2017 at 1:17 pm

  Hei Janni! Seuraan blogeja hyvin paljon matkapuhelimella ja harvoin blogien mobiiliversio on yhtä selkeä ja helppolukuinen kuin web-selaimella. Voin kuitenkin ilokseni todeta, että sinun blogin ulkoasu on suunniteltu hyvin ja tätä on mukava selata matkapuhelimellakin. En ole vielä lukenut uudessa osoitteesss olevaa blogiasi koneella niin en tiedä onko pohja sama, mutta joka tapauksessa halusin tämän mainita 🙂 Plussaa myös siitä, että Indiedaysilta poislähdön jälkeen blogi näyttää paljon levollisemmalta eikä täyty mainoksista. Ehkä sinulla lisääntyy mainokset, kun pääset vauhtiin ns. omillasi, mutta toivottavasti annat paljon painoarvoa myös blogisi helppolukuisuudelle ja sille, että se latautuu nopeasti ilman ”turhuuksia” 🙂

  Kommenttiosio on myös helppo löytää ja kiitos sinulle upeista kuvista! Sinun blogiasi, kun lukee niin voi olla varma, että kuvat ovat viimeisen päälle otettuja 🙂 Vaikka ei pieni rosoisuus aina pahitteeksi ole.

  Terveisin lukija, joka on lukenut tekstejäsi jo sinun ja Saran yhteisblogista alkaen 🙂

  • Reply Janni 28 tammikuun, 2017 at 2:09 pm

   Mahtavaa kuulla 🙂 Tänäpäivänä on mobiilitoimivuus tosiaan on jopa web-selainta tärkeämpi! Mitään mainosbannereita ei ole näillä näkymin tulossa, vaan pitäydytään pelkässä sisältömainonnassa 🙂 Iso kiitos kehuista ja tsempeistä!! <3 Huippua, että sun silmää miellyttää!

 • Reply Hemppe 28 tammikuun, 2017 at 1:56 pm

  Onnittelut vielä uudesta sivustosta, meikäläisen silmään näyttää erittäin freesiltä ja hyvältä! Etenkin kivaa kun kuvat on isoja. 🙂

  • Reply Janni 28 tammikuun, 2017 at 2:06 pm

   Voi kiitos kovasti!! 🙂

 • Reply Milla 28 tammikuun, 2017 at 8:03 pm

  Hyvältä näyttää uusi blogi 🙂

  • Reply Janni 28 tammikuun, 2017 at 10:57 pm

   Iso kiitos!! 🙂

 • Reply jenni 28 tammikuun, 2017 at 9:08 pm

  Puhelimella ainakin näyttää hyvältä (ehkäpä helppolukuisin sivusto mitä mä luen) 🙂 Ihanaa kun teksti ei pompi ja kaikki kuvat latautuvat kerralla nätisti eikä ole mainoksia. Selkeä ja raikas sivusto. Fontti hyvä. Tuli hyvä fiilis lukea. Niin ja ihanaa kun koko teksti aukeaa suoraan ilman erillisiä klikkauksia ”lue lisää” ja kommenttien määrät näkee myös heti. Jee, hyvä Janni! 🙂

  • Reply Janni 28 tammikuun, 2017 at 10:58 pm

   Iso kiitos positiivisesta palautteesta 🙂 Itse oon tosi tyytyväinen sivuun ja mahtavaa kuulla, että myös siellä tykätään! Kiitos! 🙂

 • Reply Juuli 28 tammikuun, 2017 at 9:35 pm

  Moikka, miks ne laittoi sut pois sieltä indiedayssiltä? Nyt et saa enään palkkaa bloggailusta. Varmaan harmittaa?! No ehkä saat jostain pian uuden työtarjouksen. Toivotaan!!

  • Reply Janni 28 tammikuun, 2017 at 10:56 pm

   Ei mua laitettu sieltä pois, vaan päätös syntyi ihan yhteistuumin, kun ei enää tunnuttu löytävän yhteistä säveltä. Eikä harmita kyllä yhtään, sillä mullahan on blogin lisäksi myös toinenkin työ 🙂 Katsotaan, että mihin tämä tästä muotoutuu. Oletko lukenut ollenkaan aikaisempia postauksia liittyen blogin muuttoon? Jos et, niin suosittelen, mikäli aihe kiinnostaa!

 • Reply P 28 tammikuun, 2017 at 10:14 pm

  Ah tää näyttää ihan super ihanalta ainakin kännykällä!! <3 Toi banneri on jotenkin tosi kaunis ja yksinkertanen ja samoin koko ulkoasu! Ja nää kuvat kans 🙂

  • Reply Janni 28 tammikuun, 2017 at 10:53 pm

   Jes iso kiitos 🙂 Itse oon kans kyllä tyytyväinen!

 • Reply Jenna 30 tammikuun, 2017 at 2:35 pm

  Kivalta näyttää uusi blogi. Tykkään lukea postauksiasi, mutta joka kerta kun käytät ”meikäläinen” sanaa niin tulee kylmät väreet 😀 kuulostaa niin juntilta eikä kovin naiselliselta, Haha.

 • Leave a Reply