MY NEW BAG

30 tammikuun, 2017

Monen kuukauden ajan olen etsinyt uusia hyvin istuvia culottes -mallisia housuja vanhojen rikki menneiden tilalle. Sen luulisi olevan helppo homma, mutta eipä kuulkaa ole. Kaupoista on löytynyt vain sellaisia ohuen ohuesta kankaasta tehtyjä todella helposti sähköistyviä versioita. Vihdoin sitten Bangkokin visiitillämme löysin Uniqlosta kivat uudet culottesit, jotka ovat ihanan paksua joustavaa puuvillaa. Nappasin ne sen enempää miettimättä heti mukaani ja sattumalta löysinkin myöhemmin saman päivän aikana vielä toisetkin samantyyliset housut, mutta mustasta samettikankaasta. Nyt ei tarvitse enää etsiä!

Näistä kuvista saattaa bongata myös jotain muutakin uutta; nimittäin tuo laukku. Meikäläinenhän ei todellakaan ole mitään laukkuihmisiä ja siinä missä monet naiset hamstraavat laukkuja, niin minä keräilen erilaisia sneakereita ja leviksen farkkushortseja. Tuo 3.1 Phillip Limin Pashli mini on kuitenkin ollut sellainen laukku, jota olen katsellut jo varmaan parin vuoden ajan. Merkki tuli keväällä Stockalle myyntiin ja siellä olenkin välillä ohikulkumatkalla käynyt kyseistä laukkua katsomassa. Olen kuitenkin kerta toisensa jälkeen poistunut kaupasta sillä fiiliksellä, että mun on vaan ihan turha laittaa monia satoja euroja yhteen laukkuun, kun en edes pahemmin fiilistele laukkuja. Tuossa yhdessä mallissa on kuitenkin ollut sitä jotain ja ensisijaisesti olen aina katsonut mustaa versiota hopeisilla metalleilla, mutta ihastellut aina myös kuvissa näkyvää tummaa viininpunaista. Tällä viikolla poikkesin taas ohikulkumatkalla Stockan laukkuosaston kautta ja silmäni osuivat kyseiseen laukkuun -60% alepöydässä. En meinannut uskoa silmiäni, sillä eihän tuollaisia tuotteita yleensä ikinä myydä noin isolla alella. Siellä se laukku nökötti yksinäisen näköisenä ja otin sen jonkinlaisena johdatuksena – haha. Hetken aikaa siinä vielä jahkailin, mutta onneksi suuntasin sitten laukku mukanani kohti kassaa. Sanoisin, että tätä voisi kutsua melkoiseksi löydöksi!

Tuo väri on mun mielestä ihan mahtava ja helppo yhdistää melkeinpä kaikkiin väreihin, joita omasta vaatekaapistani löytyy – mustaan, harmaaseen ja armyvihreään. En varmaankaan ostaisi isoa laukkua värillisenä, mutta pieni laukku on kiva väripilkku asuun, vaikka melko hillittyhän tuo tosin on.

neule Samsoe&Samsoe // housut Uniqlo // kengät Adidas // laukku 3.1 Phillip Lim

Ps. Käykää osallistumassa Bangerhead -kosmetiikkaverkkokaupan 100e lahjakortin arvontaan täällä!

– Janni

2 Comments

  • Reply jenni 31 tammikuun, 2017 at 7:37 am

    Onpa kiva laukku, ihanan värinenkin 🙂 Sun hiuksetkin näyttää tosi kivoilta. Käytät sä mitä tuotteita että saat siitä näin tuuhean ja paksun?

    • Reply Janni 31 tammikuun, 2017 at 9:10 am

      Kiiitos 🙂 Mulla on suunnitteilla tehdä tuosta hiusaiheesta postaus pian!

    Leave a Reply