CAN’T RESIST

3 helmikuun, 2017

Taas alkaa olla se aika vuodesta, kun kaupat alkavat täyttyä kaikista ihanista kevätjutuista. Se tuntuu aina yhtä kivalta ja toimii myös ikään kuin lupauksena siitä, että kevättä kohti mennään taas. Erityisesti meikäläisen silmät iskeytyvät aina tähän aikaan vuodesta kaikkiin ihaniin kenkiin ja tietysti erityisesti tennariosastolle. Kaikki uudet kevään värit, kuosit sekä mallit ovat julkaistu ja kokoakin riittää vielä hyvällä säkällä. Ei huvittaisi enää pätkääkään käyttää nilkkureita ja olenkin melko uhalla pitänyt tennareita koko talven lukuunottamatta pahimpia pakkasia ja lumisia aikoja. Tietysti jos lähden kunnolla ulkoilemaan, niin silloin vedän talvikengät jalkoihin, mutta muuten on menty aika pitkälti tennareilla. Odotan kevättä jo niiiin paljon!

Tässä muutamia superkivoja tennaribongauksia Zalandolta:

1. here  2. here  3. here  4. here   5. here  6. here

Noi ykköset ovat kyllä superhienot. Joutuu ehkä tilaamaan, koska en vaan pysty vastustamaan!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

– Janni

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply