KOTI ELÄÄ KOKO AJAN

6 helmikuun, 2017

Ai että mä rakastan kiireettömiä vapaapäivien aamuja. Viime viikonloppu oli aikamoista haipakkaa, mutta onneksi sentään lauantaiaamuna sai rauhassa juoda kahvia ja syödä aamiaista kotona television ääressä. Oli myös ihanaa huomata, miten aurinko tuntui nousevan taas viime viikkoon verrattuna hieman aikaisemmin. Laittelin kotia viime viikolla taas vähän uuteen uskoon perinteeksi muodostuneen torstaisiivouksen yhteydessä. Ennen siivosin aina perjantaisin, mutta nyt siivouspäivän vaihduttua torstaille on ihanaa aina tulla perjantaisin viikonlopun viettoon siistiin kotiin. En ymmärrä, miten en ollut tehnyt tuota siirtoa jo aikoja sitten!

Löytyykö sieltä lukijoiden joukosta kaltaisiani hulluja, jotka muuttelevat ja hiovat sisustusta aina parin viikon välein? Haluan vaihtaa sohvatyynyjä jonkun mielestä ehkä vähän liiankin usein ja viherkasvitkin siirtyvät meillä koko ajan paikasta toiseen. Nyt haluttaisi hommata uudet matot makuu- ja vierashuoneisiin sekä maalailla vähän seiniä. Mä vaan rakastan vaihdella juttuja paikasta toiseen ja sisustuksen päivittäminen inspiroi hyvin aina muutenkin siivoamaan sekä pitämään paikkoja kunnossa!

Tässä muutamia kuvia lauantaiaamulta

– Janni

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Mira 7 helmikuun, 2017 at 10:17 am

  Teillä on aivan ihana koti, aina ihastelen kuvia ja saan siun blogista ylipäätään paljon inspiraatiota. 😍 Ja hyvä idea tuo siivous ennen vapaita, eipä ole miullekkaan tullut mieleen! 😊

  • Reply Janni 7 helmikuun, 2017 at 11:06 am

   Voi kiiiitos 🙂 Ihanan positiivinen kommentti ja ihan mahtavaa, että täältä irtoaa inspistä! <3

 • Reply Katriiri 7 helmikuun, 2017 at 2:48 pm

  Hah, kuulostaa niin tutulta! ”Haluan vaihtaa sohvatyynyjä jonkun mielestä ehkä vähän liiankin usein ja viherkasvitkin siirtyvät meillä koko ajan paikasta toiseen”, Aivan kuin meiltä. :”) Mies ei oikein ymmärrä, että tämä sisutaminen on ikäänkuin harrastus, on ihanaa pohtia värejä, kuoseja ja sommitteluja aina uudelleen, ja se tunne kun joku loksahtaa kohdilleen on vaan niin huippu. Tosin täytyy myöntää, että joskus lähtee lapasesta ja ehkä niitä esimerkiksi sohvatyynyjäkään ei ihan niin usein tarvitseisi vaihtaa.. Mutta kun! 😀

 • Reply Jenna 1 maaliskuun, 2017 at 8:03 pm

  Meillä sama, ettei mies oikeen ymmärrä sisustushöyryymisestä mitään 😀 Ollaan puol vuotta asuttu ensimmäisessä yhteisessä kodissa, ja nyt löysin henkkamaukasta kivat matot makkariin, ja ensimmäinen kommentti oli ”miulle ihan sama mitkä matot meillä on missäkin” jaaaa nopeesti muuttu mielipide ”en haluu luopuu omasta pörrömatosta”. Lopputulos: uudet matot odottaa postissa hakemista! 😉

  • Reply Janni 2 maaliskuun, 2017 at 8:44 am

   Haha no näinhän se menee! 🙂

 • Reply Satu 7 maaliskuun, 2017 at 9:46 pm

  Moikka! Onko teidän sohva ikean kivik? Tosi kiva! 🙂 Onkohan kolmen istuttava rahilla vai? Nim. Kiva sohva hakusessa 😀

  • Reply Janni 7 maaliskuun, 2017 at 10:15 pm

   Moikka 🙂 joo kolmen istuttava Kivis rahilla! Kiitos!

  Leave a Reply