JOTAIN MITÄ ODOTTAA

7 helmikuun, 2017

Tänään päivällä aurinko paistoi melkein yhtä kauniisti kuin näissä postauksen kuvissa, vaikka mittarissa komeilikin sellaiset reilut 40 astetta kylmempi lukema. Oli sitten mikä vuodenaika tahansa, niin aurinkoinen keli on herättää ihan saman mahtavan fiiliksen. Hieman kaiholla kuitenkin katson näitä kuvia, sillä vitsit, että onkaan ikävä tuota Thaimaan reissua. Hassua miten nopeasti aika on taas mennyt, kun meidän kotiinpaluusta on jo pari viikkoa. Myönnettäköön myös, että seuraava reissu on jo suunnitteilla ja se tulee suuntautumaan tällä kertaa hieman lähemmäs. Siihen on kuitenkin vielä aikaa, mutta onneksi on taas jotain kivaa, mitä odottaa!

paita Zalando here //  shortsit Calvin Klein // kengät VANS here

You Might Also Like

 • Liv 8 helmikuun, 2017 at 2:26 am

  Love the Vans!

  Liv

  livforstyle.net

  • Janni 8 helmikuun, 2017 at 8:40 am

   Thanks Liv! 🙂 Love them too!