HULLUNA KOTIVAATTEISIIN

19 helmikuun, 2017

Olenko aikaisemmin blogissa maininnut, että rakastan yli kaiken erilaisia kotivaatteita? Erityisen olen hulluna harmaaseen meleerattuun collegeen sen kaikissa muodoissa ja multa löytyykin varmasti ainakin tusinan verran harmaita pehmoisia huppareita. Ostin vaatehuoneeseenkin kokonaisen lipaston pelkästään kotivaatteita varten ja sen neljä isohkoa laatikkoa ovatkin koko ajan täynnä sitä myöten, että ne joutuu survomaan kiinni. Joudun tasaisin väliajoin tekemään tilaa uusille kotivaatteille ja annan vähemmällä käytöllä olleita juttuja eteenpäin uusiin koteihin!

En lähes tulkoon ikinä hengaile kotona farkuissa tai muissa normaaleissa vaatteissa, vaan ensi töikseni kotiin tullessa painun vaatehuoneeseen ja valitsen jotain rennompaa päälle. Rintsikat saavat kyytiä myös saman tien tai ainakin vähintään vaihtuvat joihinkin mukavampiin versioihin. Olen kyllä tosin nykyään sen verran ihastunut noihin rennompiin rintsikkamalleihin, että käytän niitä enenevissä määrin myös ihan kodin ulkopuolellakin. Olen tosi mukavuudeenhaluinen ihminen ylipäätään, mutta kotona tämä piire nousee vielä omiin sfääreihinsä!

kaikki vaatteet / Björn Borg HERE

Löytyykö sieltä muita rentojen kotivaatteiden hamstraajia? Ja olisi myös hauska kuulla, että mitkä ovat teidän mielestä parhaita kotivaatteita?

Ihanan rentoa sunnuntaita kaikille!

– Janni

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Roosa 19 helmikuun, 2017 at 10:36 am

  Ah, kotivaatteet on kyllä ihan parasta! Kauppoihin ilmestyy mitä ihanampia ja pehmeämpiä vaatteita. 🙂

  • Reply Janni 19 helmikuun, 2017 at 7:13 pm

   No sanoppa muuta! Liikaa houkutuksia 😀 Ei kerkeä kaikkia käyttää!

 • Reply Anniina 19 helmikuun, 2017 at 11:32 am

  Ihanat noi rintsikat! Mä oon kans ihan super mukavuudenhaluinen, mutta mulla on tosi vähän mitään kivoja kotivaatteita. Semmoset vaatteet on parhaita, millä voi sekä hengailla kotona että käydä vaikka kaupassa. Mun kotivaatteilla ei kehtaa poistua kotoa 😀 täytyisi löytää ainakin jotkut hyvät housut ja tommoset rintsikat ois kivat myös. Hengailen kotona yleensä urheilurintsikoilla tai ilman, oon myös tykästynyt lindexin flirt-liiveihin joissa ei oo kaaritukia mutta ne on kuitenkin topatut 🙂

  • Reply Janni 19 helmikuun, 2017 at 7:13 pm

   Joo sellaset on kyllä ehdottomasti parhaita, joilla kelpaa hengata myös ihmisten ilmoilla 🙂 Mulla taitaa olla niitä samoja rintsikoita Lindexiltä! Voin ehdottomasti suositella tota Björn Borgin Iconic -sarjaa! 🙂

 • Reply Hilma 23 helmikuun, 2017 at 6:43 pm

  Ihana postaus, tässä vastineeni. Tossa linkki postaukseen… http://www.lily.fi/blogit/hilmaiida/mukavuudenhaluinen

  • Reply Janni 25 helmikuun, 2017 at 6:21 pm

   Voi kiiitos ja ihanalta näytti sielläkin!! <3

  Leave a Reply