DAY OFF LOOK

19 helmikuun, 2017

Tänään on ollut aivan ihana vapaapäivä ilman mitään sen kummempaa ohjelmaa. Muutamat edelliset viikonloput ovat olleet melko hektisiä ja siksi tällainen rento sunnuntai tuli juuri oikeaan väliin. Vietettiin eilen iltaa yhden ystävämme kanssa tässä meillä ja aika hurahti hyvässä seurassa niin nopeasti, että tuli valvottua melko myöhään. Tänään sitten heräiltiin rauhassa omia aikojamme, hengailtiin rauhassa kotona ja suunniteltiin vähän edessä häämöttävää vessaremppaa. Myöhemmin lähdettiin hakemaan muutamat jutut Helsingistä Verkkokaupasta ja käytiin samalla pitkästä aikaa sushilla. Taidettiin vetää innoissamme pienet sushiöverit ja kotona suunnitellut puolen tunnin päikkärit venähtivätkin kahden tunnin pituisiksi – hups.

Kuvissa rento sunnuntailook

takki Topshop HERE (sale -65%!) // huppari Asenneseurf // farkut Gina Tricot // kengät Adidas HERE // pipo Carhartt HERE

Toivottavasti muillakin on ollut tuosta kurjasta kurakelistä huolimatta ihana sunnuntai!

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Pinja 20 helmikuun, 2017 at 8:09 pm

    Oi, ihan superkiva asu!! 🙂

    • Reply Janni 21 helmikuun, 2017 at 8:14 am

      Kiiiitos!! 🙂

    Leave a Reply