VALMIS KEVÄÄSEEN

22 helmikuun, 2017

Lauantaina tuntui ihan keväältä – aurinko paistoi kauniisti ja lämpöasteetkin taisivat olla plussan puolella. Eri fiilis oli tänään aamulla, kun auton mittari näytti siinä seiskan maissa -14c. Olin tietenkin jossain mielenhäiriössä unohtanut tsekata lämpötilan ja valinnut jalkoihin superkevyet lenkkarit. Onneksi tänään tuli liikuttua lähinnä vain autolla ja muuten pitäydyttyä sisätiloissa, sillä muuten olisin varmaankin jätynyt pystyyn. Olisin jo niiin valmis kevääseen, vaikka eletäänkin vasta helmikuuta. Joku pieni viikonloppureissu Etelä-eurooppaan olisi enemmän kuin paikallaan, vaikka vastahan tultiin Thaimaastakin. Olisi vain mahtavaa ottaa pieni varaslähtö kevääseen ja suunnata johonkin vähän etelämpään!

Lauantaiset asukuvat tulee tässä

takki Lindex // neule Gina Tricot // farkut Levi’s // kengät Bronx // hattu Brixton HERE

– Janni

No Comments

Leave a Reply