WANTED: NEW CHELSEA BOOTS

25 helmikuun, 2017

Yksi oman pukeutumiseni suurimmista kulmakivistä ovat aivan ehdottomasti mustat chelsea bootsit. Niiden virkaa ovat uskollisesti toimittaneet Vagabondin Kenova -bootsini, jotka ovat olleet kovassa käytössä jo todella monen vuoden ajan. Ne ovat varmasti olleet käytetyimmät kenkäni tässä viimeisien vuosien aikana, mutta nyt ne alkavat valitettavasti pikkuhiljaa tulla tiensä päähän. Nahan pinta alkaa olla hieman vaurioitunutta ja viime viikolla kengän sisäkärjessä oleva tikkauskin petti. Hyvin ne ovat palvelleet ja kestäneet mielestäni jopa yllättävänkin hyvin meikäläisen rajua käyttöä, mutta nyt niiden on aika siirtyä pois uusien tieltä.

Olen pitkään himoinnut Dr.Martensin chelsea bootseja ja Zalandon valikoimaa selaillessanikaan en löytänyt mitään nilkkureita, jotka olisivat päihittäneet ne omassa mielessäni. Kivoja mustia nilkkureita löytyi paljon, mutta klassiset Martensin päätyivät lopulta ostoskoriin. Tässä muutamia parhaita poimintojani, jospa joku muukin on uusien mutsien nilkkureiden perässä!

1. Dr. Martens HERE

2. Dr. Martens HERE

3. Zign HERE

4. Zign HERE

5. Zign HERE

6. Zign HERE

En tosiaan osannut valita noiden kaksien Dr.Martensien (1. ja 2.) välillä, joten päädyin tilaamaan molemmat testiin. Lisäksi nuo Zignin bikerit (6.) houkuttelivat tosi kovasti, mutta niistä oli valitettavasti pienet koot jo ehtineet loppua. Toivottavasti Martensien koko täsmäävät!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Marianne / STAY FRESH 26 helmikuun, 2017 at 11:29 am

    Dr.Martensit on ihan huippu kivat, suosittelen! Onnistuin Black Fridayna nappaamaan ne tosi hyvällä alennuksella Junkyardilta! 🙂

    • Reply Janni 26 helmikuun, 2017 at 12:21 pm

      No vitsit kun olisin itsekin tajunnut!! 🙂

    Leave a Reply