UUDEN ALKU!

2 maaliskuun, 2017

Tarkkasilmäisimmät saattoivatkin jo eilen huomata, että Suomen blogimedian navigaatiopalkki ilmestyi tuonne sivustoni ylälaitaan. Olen saanut  monta kertaa tähänastisen elämäni aikana ilokseni todeta, että sanonta siitä, että yksi suljettu ovi avaa aina monta uutta – pitää todellakin paikkansa. Vasta kuukausi takaperin siirryin Indiedaysilta omalle alustalleni ja viime viikolla allekirjoitettiin jo soppareita Suomen blogimedian toimistolla.

Suomen blogimediahan ei Indiedaysin tavoin ole niinkään blogiportaali vaan ennemminkin sitä voisi kutsua itsenäisien bloggaajien yhteisöksi. Blogini ei siis tule fyysisesti siirtymään mihinkään, vaikka tästä edespäin olenkin osa tätä yhteisöä. Minulla on aina ollut Suomen blogimediasta todella positiivinen kuva ja olen todella innoissani sekä otettu siitä, että olen nyt osa tätä porukkaa. Tämä tuntuu juuri oikealta ratkaisulta minulle tähän hetkeen ja malttamattomana odotan, että saadaan yhteistyö toden teolla rullaamaan!

Miten tämä muutos tulee sitten näkymään blogissa?

Tosiaan Suomen blogimedian navigaatiopalkki sekä muutamat bannerimainokset ilmestyivät blogiini eilisen päivän aikana ja ne ovat varmasti ainoat silminnähtävät muutokset. Blogimedia tulee jatkossa myymään blogiini sisältöyhteistöitä, kuten Indiedays aikaisemmin ja odotan innolla, mitä kaikkea kivaa tuleva tuo tullessaan. Tämä toi itselleni valtavasti uutta motivaatiota blogin suhteen ja juuri sitä jotain uutta, jota olen jo pitkään kaivannut. Toki tuo Indiedaysilta lähteminen ja omien sivujen perustaminen ovat olleet jo isoja juttuja, mutta nyt sain harpattua vielä seuraavalle levelille kohti uusia tuulia.

Koen itselleni ja blogilleni tämän kaltaisen ratkaisun kaikista parhaaksi tällä hetkellä, sillä blogin lisäksihän minulla on ihan täyspäiväinen duuni Björn Borgilla visualistina. Olen tehnyt blogia työkseni jo monien vuosien ajan ja sisäistän hyvin sen tosiasian, ettei minulla tässä elämäntilanteessa mitenkään riittäisi aika pyörittää kaupallista puolta täysin yksin. Paiskisin hommia varmasti kellon ympäri, jos päivätöiden ja itse bloggaamisen sekä muun somen pyörittämisen ohella minun pitäisi vielä; kontaktoida aktiivisesti mahdollisia asiakkaita, laskea tarjouksia, suunnitella kampanjoita, raapustaa raportteja, juosta palavereissa ja hoitaa kaikki mahdolliset jutut omin avuin. Nyt minulla on mahdollisuus toimia osittain itsenäisesti, mutta apuna on kuitenkin ammattitaitoinen taustatiimi – huippua!

Mistään suuresta muutoksestahan tässä ei teidän näkökulmastanne ole kyse, mutta halusin kuitenkin kertoa, että mitä tapahtuu 🙂 Laittakaa ihmeessä kommenttia, jos teillä heräsi jotain fiiliksiä tämän tai ylipäätään minkä tahansa suhteen. Toivottavasti olette tästä muutoksesta yhtä positiivisella fiiliksellä kuin meikäläinenkin!

– Janni

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Laura 2 maaliskuun, 2017 at 4:32 pm

  Onneksi olkoon uusista tuulista! 🙂

  Mua kiinnostais yksi juttu, toivottavasti et pahastu kysymyksestä, mutta miksi sinua ei yleensä näy bloggaajien tapahtumissa? Esim. matkoilla? (esim. tällä hetkellä Pariisin muotiviikoilla…)

  Mukavaa kevään alkua!

  • Reply Janni 3 maaliskuun, 2017 at 1:16 am

   Paljon kiitoksia! 🙂 Päivätyön ohella on monesti tosi hankala osallistua kaikkiin tapahtumiin, mutta osallistun mua kiinnostaviin juttuihin aina kun mahdollista. Ja eihän kaikkiin tapahtumiin tietysti aina kutsuta kaikkia, kuten esim pariisiin en ole saanut kutsua minkään firman kautta.

 • Reply Marjut 2 maaliskuun, 2017 at 10:32 pm

  Vautsi, onnea uusiin kuvioihin!

  • Reply Janni 4 maaliskuun, 2017 at 12:30 pm

   Kiiitos!! 🙂

 • Reply Noora 3 maaliskuun, 2017 at 1:47 pm

  Kuulostaa tosi hyvältä ratkasulta! Jotenki lukijana pääsee aina unohtumaan että teet toista kokopäivästä duunia blogin ohella sen sijaan että useiden muiden bloggareiden tavoin blogi olisi ainoa työsi tai rinnalla olisi jokin osa-aikainen duuni. Kiitos siis, että jaksat ja haluat panostaa ja kehittää alituisesti myös blogiasi 🙂

  PS. Mistä noi täydelliseltä näyttävät pöksyt mahtaa olla?

  • Reply Janni 4 maaliskuun, 2017 at 12:29 pm

   Ymmärrän hyvin, sillä enhän puhu täällä paljoa päivätyöstäni 🙂 Tosi ihana kommentti ja iso kiitos siitä sulle Noora!! <3 Housut ovat Zarasta!

 • Reply hanna 3 maaliskuun, 2017 at 5:20 pm

  Ai että tää on hienoo, koko ajan entistä useampi lempibloggaaja siirtyy Suomen Blogimedian alle! Onnea suuresti, on hieno nähdä ja kuulla miten saat lisäintoa bloggaamiseen liittymällä näin kovaan ja hyvään porukkaan 🙂

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • Reply Janni 4 maaliskuun, 2017 at 12:27 pm

   Ihanaa kiiiitos!! <3 Tuntuu niin oikealta ratkaisulta!

 • Reply Essi 4 maaliskuun, 2017 at 6:58 pm

  Hieno juttu ! On kiva kuulla että tulee uutta motivaatiota. Hyvä että nämä valinnat tuntuu itsestäsi oikeilta valinnoilta, sitä myöten myös blogisi on omannäköisesi !

 • Leave a Reply