AAMUPALAVINKKI

5 maaliskuun, 2017

Saisinpa jotenkin tehtyä tavaksi aloittaa joka ikisen arkiaamunkin ravitsevalla ja herkullisella aamiaisella. Mulla ei vaan aamuisin motivaatio riitä väsäilemään mitään sen kummempaa, vaikka se varmasti loppujen lopuksi olisikin sen arvoista. Viikonloppuisin tulee sitten melkeinpä aina panostettua tosi paljon aamiaisiin, kun ei tarvitse herätä niin järkyttävän aikaisin. Ollaan viime aikoina pienen tauon jälkee innostuttu tekemään aamuisin taas erilaisia smoothieita sekä avokadoleipiä. Näiden kanssa hyvää kahvia ja raikasta tuoremehu – nam!

Tässä superhyvä setti viime sunnuntailta:

Avokadoleivät

ruispala

1 avokado

kevätsipulia

uppomuna

yrttisuolaa

…………………………………….

Smoothiebowl

banaani

pakastemustikoita

kaurajogurttia

mustikkamehukeittoa

kaurahiutaleita

(päälle: kookoshiutaleita, pellavansiemenrouhetta ja pähkinöitä)

Meikäläisellä oli sen verran raffimpi loppuviikko, että blogi on ollut melko hiljainen. Olin pikkusiskoni wanhojenristeilyllä valvojana to-la ja sattuneesta syystä yöunet jäivät todella vähäisiksi. Koko eilinen päivä meni risteilyltä palautuessa ja illalla tulin tänne vanhempieni luokse Kotkaan yöksi. Tänään on luvassa serkun rippijuhlat ja niiden jälkeen lähden ajelemaan Porvooseen kohti kotia. Joonas on ollut koko viikonlopun Oulussa ja tulee myös illalla kotiin. Edessä varmaan vielä rento koti-ilta ja akkujen latailua huomenna starttaavaa uutta viikkoa silmällä pitäen!

Mitkä ovat teidän aamupalabravuurit?

– Janni

No Comments

Leave a Reply