TÄYDELLINEN ALOITUS VIIKOLLE

7 maaliskuun, 2017

Maanantaiaamu ja herätyskello soi 6.15… Myönnettäköön, että olisi tehnyt mieli painaa pää visusti takaisin tyynyyn, mutta olin ilmoittautunut jo pari viikkoa sitten Saran ja Peak Performancen järkkäämälle aamuiselle joogasessiolle Roots Helsingin tiloihin. Ei auttanut muu kuin kammeta itsensä ylös, vaikka feidaaminenkin lipsahti jo jossain kohtaa mieleen. Olen viime aikoina jättäytynyt pois niin monista kivoista tapahtumista ja luvannut ottaa itseäni niskasta kiinni, että kotiin jääminen ei lopulta ollut vaihtoehtojen joukossa – onneksi!

Aikainen aamuherätys ei kaduttanut enää ollenkaan varsinkaan sen jälkeen, kun Rootsin ovesta sisälle astuttuani näin ensimmäisenä tämän tyypin monen kuukauden tauon jälkeen ♥ Paikalla oli liuta muitakin tuttuja ja saimme ensitöiksemme vetää tuliterät Peakin treenivaatteet päällemme. Nuo pastellisävyiset trikoot ja valkoinen pitkähihainen näyttivät niin ihanan raikkailta yhdessä, että valitsin ne itselleni samantien. Tehtiin 60 minuutin pituinen lempeä flow jooga, jonka aikana sai tosi hyvin karistettua stressiä ja ei toivottuja asioita pääkopasta. Joogan jälkeen nautittiin vielä ihanat aamiaiset Rootsin ravintolan puolella ja sen jälkeen lähdin sitten toimistolle päin. Ihan täydellinen startti uuteen viikkon – kiiitos Sara, Peak Peformance ja Roots Helsinki!

kuvat: Sara Vanninen

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply