AURINKOA VIIKONLOPUKSI

10 maaliskuun, 2017

Viikonloppu siintää edessä ja vapaille on lupailtu aivan ihanaa keväistä säätä. Jospa sitä pääsisi jo nauttimaan kevään ensimmäisen aamiaisen omalla aurinkoisella terassilla, vaikkakin vielä toppavaatteisiin sonnustautuneena. Muistan vielä elävästi viime kevään ihanan fiilistelyn siitä, kun ensimmäistä kertaa ikinä meillä oli oma piha. Onnekseni sama innostus tuntuu puskevan pintaan nyt vielä kovemmin, kun nyt pihaa on vielä laitettu kuntoon ja terassit kunnostettu ym.. viime kesän aikana. En malta odottaa, että päästään taas viettämään aikaa omalla pihalla. Täältä(klik!) takaa voi kurkkailla kuvia viime vuoden puolelta!

Eilisien kuvien tunnelma sen sijaan on jotain aivan muuta kuin keväinen. Räntää tuli vaakatasossa ja siitä syystä koko kuvaussessio meinasi jäädä toteuttamatta!

takki H&M // paita Gina Tricot // farkut Monki // kengät VANS // laukku 3.1 Phillip Lim

Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille!

Kuvat: Sara Vanninen

– Janni

3 Comments

 • Reply Jenna 11 maaliskuun, 2017 at 2:39 pm

  Moikka! Sopiiko graphite sävyte edelleen hiuksiisi vaikka latva on jo aika vaalea? Minulla on vähän saman sävyiset hiukset kuin sinulla ja mietinkin toimisiko graphite minullakin, jotta sävystä tulisi kylmempi. Olen kuitenkin lukenut, että sävyte saattaa tummentaa vaaleita kohtia, oletko huomannut tätä? Olisi ikävää, jos juuri vaalennettu latva tummuisi heti.. Kiitos jo etukäteen 🙂

  • Reply Janni 11 maaliskuun, 2017 at 5:48 pm

   Moikka, kyllä mä edelleen aion ainakin itse sitä kokeilla 🙂 En ole nyt hetkeen sitä tarvinnut nimittäin. Jos se tummentaa, niin kyllä se väri siitä varmaankin parissa seuraavassa pesussa kirkastuu. Samalta merkiltähän löytyy myös se vaaleampi kylmän sävyinen sävyte… Mitenhän se toimisi?

   • Reply Jenna 11 maaliskuun, 2017 at 7:16 pm

    Kuulisin mielelläni, kun taas graphitea laitat, että miten se vaikuttaa 🙂 juuri sitä platinumia mietin kanssa! Näiden kahden välillä olenkin pähkäillyt. Color maskit on juuri prismassa tarjouksessa, joten ei voi pähkäillä liian kauan enää 😀

  Leave a Reply