REMONTIN KESKELLÄ

11 maaliskuun, 2017

Moni teistä varmasti tietää sen ihanan tunteen, kun huomaa ensimmäisiä kertoja auringon oikeasti lämmittävän keväällä. Tänäänkin teki mieli jäädä kaupungilla jokaiseen tuulelta suojassa olleeseen spottiin fiilistelemään silmät kiinni lämmön tunnetta kasvoilla. Porvoon vanhassa kaupungissa oli ihan superpaljon jengiä liikkeellä ja kaikki auki olleet terassit olivat tupaten täynnä – ihanaa! Kaiholla katselin, kun ihmiset nautiskelivat terassilla skumppaa viltteihin kääriytyneenä aurinkolasit silmillä, kun emme itse kerenneet tällä kertaa jäädä istuskelemaan. Onneksi näitä tilaisuuksia tulee varmasti lisää!

Me eletään tällä hetkellä täällä eilen startanneen wc-remontin keskellä. Meidän pikkuvessa laitetaan kokonaan uusiksi ja se näyttää jo nyt niin hyvältä, että en malttaisi odottaa lopputulosta. Kyllä tuon pienenkin tilan operoiminen riittää saamaan lähes koko asunnon sekaisin, kun remonttipölyä tuntuu olevan joka puolella ja kaiken näköistä rojua lojuu joka nurkassa. Kyllähän tietysti mielellään kestää, koska lopputulos varmasti palkitsee!

Tässä aurinkoisia asukuvia tältä päivältä

jacket Pull&Bear similar here and here // jeans Gina Tricot // hoodie Cubus // shoes VANS here

Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille!

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Pinja 14 maaliskuun, 2017 at 1:05 pm

    Taas niin kiva asu! <3 Täytyy vielä mainita, että nyt vasta ensimmäisen kerran luen blogiasi koneella ja myös näin tää näyttää älyttömän hyvältä 🙂

    • Reply Janni 14 maaliskuun, 2017 at 7:18 pm

      Voi kiitos! Mahtavaa kuulla myös, että sivu pelittää!! 🙂

    Leave a Reply