KAUPUNGILLA HAAHUILUA

12 maaliskuun, 2017

Sunnuntai on jo pitkään pitänyt paikkaa suosikki viikonpäivänäni, eikä tämäkään päivä tehnyt poikkeusta. Treffattiin pitkästä aikaa Terhin kanssa Helsingissä myöhäisen aamiaisen merkeissä ja sen jälkeen käytiin kuvailemassa ihanan auringonpaisteen inspiroimina. Kuvailun jälkeen jäätiin vielä pyörimään kaupoille ja vaihtamaan kuulumisia, joita olisi taas riittänyt varmasti loputtomiin. Oli ihanaa käydä pitkästä aikaa vaan rennosti pyörimässä kaupungilla ja ihastelemassa uusia kevätjuttuja kaupoissa. Kumpikaan meistä ei tosin edes ostanut mitään, mutta rento haahuilu ja aivojen narikkaan heittäminen oli ainakin itselleni just sitä, mitä nyt kaipasinkin!

Tältä näytti sunnuntain asu

takki Lindex // neule Samsoe & Samsoe // farkut Monki // kengät VANS here

Kuvat: Terhi Suanto

– Janni

No Comments

Leave a Reply