THAT PINK SWEATER

13 maaliskuun, 2017

neule – Gina Tricot

Olette varmasti huomanneet, että meikäläisen vaatekaappi ei paljoa väreillä koreile ja varsinkin talvella värien käyttö on omassa pukeutumisessa täysin minimissä. Päätin kerrankin repäistä ja perjantaisella showroom -käynnillä mukaan tarttui tuo kuvissa näkyvä Ginan pinkki neule. Haalea vaaleanpunainen on ehdottomasti trendikkäimpiä värejä tänä keväänä ja se on alkanut miellyttämään kovasti itseänikin niin sisustuksessa, kuin pukeutumisessakin. Tuollainen räikeämpi pinkki ei kuitenkaan kuulu mielestäni kyseiseen kategoriaan ja olinkin tosi yllättynyt, kun katseeni siihen nauliutui. Täytyy kyllä heti myöntää, että mukaani lähti sama neule myös turvallisessa mustassa värissä, mutta tuossa pinkissäkin on ehdottomasti oma viehätyksensä. Sen raikas ja pirteä väri tekee  kasvoillekin ihmeitä!

Ihanaa ja energistä alkanutta viikkoa kaikille!

– Janni

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Terhi 13 maaliskuun, 2017 at 9:43 am

  Aivan ihana toi neule 😍 ja kuvat myös!

  • Reply Janni 13 maaliskuun, 2017 at 9:59 am

   Kiiiiitos ihana!! <3

 • Reply marjut 13 maaliskuun, 2017 at 10:35 pm

  Tosi kiva tuo neule! Saisit käyttää enemmän värejä, sopii hyvin vähän tummempaan pigmenttiisi 🙂

  • Reply Janni 14 maaliskuun, 2017 at 8:44 am

   Kiitos!! 🙂

 • Reply Pinja 14 maaliskuun, 2017 at 1:03 pm

  Toi värihän sopii sulle ihan älyttömän hyvin! 🙂

  • Reply Janni 14 maaliskuun, 2017 at 7:18 pm

   Kiitos 🙂 On tuo kyllä raikas!

  Leave a Reply