VARMA KEVÄÄN MERKKI

14 maaliskuun, 2017

Yksi vahvimmista kevään merkeistä on aina se, että vaaleita farkkuja alkaa näkymään katukuvassa yhä enemmän. Itse en oikeastaan ikinä käydä vaaleita farkkuja talvisin, sillä miellän ne vahvasti kevät- ja kesäaikaan. Jo jonkin aikaa vaaleansininen denim on taas viehättänyt omaa silmääni ja viime viikonlopun auringonpaisteessa kuvissa näkyvät vaaleat farkut pääsivät kunnolla oikeuksiinsa. Kyseiset farkut ovat melko uudet ja ne ovat peräisin Ginan kevään mallistosta. Tykkään ihan älyttömästi tuosta melko kapeasta, mutta silti kuitenkin rennosta mallista. Ehdoton plussa myös sopivan lyhyistä lahkeista, joiden löytäminen tuottaa yleensä haastetta. Ja nuo tennarit ♥ olen tykännyt Vansin Old Skooleista jo pitkään, mutta viime aikoina niitä on tullut käytettyä ihan hurjasti!

takki Lindex // hattu Brixton // farkut ja neule Gina Tricot // kengät Vans // Laukku 3.1 Phillip Lim

PS. Aurinko! Tule takaisin!

♥ Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply