INSPIRAATIOTA KEVÄÄN ASUIHIN

19 maaliskuun, 2017

Eilinen päivä meni meikäläisellä vähän kokonaisuudessaan ohi, kun perjantain juhlinnat verottivat oloa. Vietettiin duuniporukalla iltaa ensin Brondassa, jonka jälkeen jatkettiin iltaa vielä muutamassakin eri paikassa. Oli ihan superhauska ilta, mutta eilen kyllä todella tiesi juhlineensa. Onneksi darra ilmeni kuitenkin lähinnä jäätävällä väsymyksellä, eikä niinkään pahalla ololla, joka olisi ollut vielä paljon pahempi. Päivä siis kului makaillen vuorotellen sohvalla tai sängyssä perjantaita palautuen. Onneksi eilen oli kuitenkin vasta lauantai ja tänään saan vielä nautiskella toisesta vapaapäivästä täysissä ruumiin ja sielun voimissa. Suunnitelmissa on tosin muutamien rästiin jääneiden duunihommienkin hoitamista ja jotain kuvailuhommia, mutta rennolla meiningillä!

Kasasin tähän postaukseen keväisiä asukuvia viime huhti-toukokuulta, jotka loivat ihanasti toivoa siitä, että reilun kuukauden päästä voi hyvinkin pärjätä jo paljailla säärillä – huikeaa. Viime vuonna oli kyllä muistaakseni ihan poikkeuksellisen lämmin toukokuu ja sellaisen voisin kyllä tilata nyt tällekin keväälle!

Ehkä näistä viime vuoden kuvista voi joku saada pienen inspiraation ripauksen tulevaa ajatellen 🙂

Kivaa sunnuntaita kaikille – nautiskelkaa!

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply