HERKULLINEN GUACAMOLE -RESEPTI

21 maaliskuun, 2017

Tsekkasin viime viikolla pitkästä aikaa suosituimpia hakusanoja, joilla tänne mun blogiin on päädytty. Guacamole -resepti roikkui melko kärkipäässä ja kävin heti tsekkaamassa, että minkälainen resepti tänne onkaan tullut jaettua silloin useampi vuosi sitten. Varmasti tuo aikaisempikin resepti on ollut todella toimiva, mutta ajattelin nyt kuitenkin jakaa päivitetyn reseptin, jota itse nykyään käytän. Ainakin omasta mielestäni tämä on vielä asteen verran herkullisempi ja kehitellympi versio siitä vanhasta.

2 kypsää avokadoa

1 chili

1 limen mehu

1 rkl creme fraichea

1 pieni punasipuli

nippu korianteria

suolaa ja mustapippuria

Kaikki ainekset vaan sekaisin ja hyvä tulee. Itse käytän sauvasekoitinta, mutta blenderi tai joku vastaava toimii myös hyvin. Maistuu ihan taivaalliselta nachojen kanssa tai tortillan täytteenä – nam!

Vanhan guacamole -reseptin löydätte täältä 🙂 Samassa myös hyvä ohje raikaaseen tomaattisalsaan!

– Janni

No Comments

Leave a Reply