GIRLS NIGHT

27 maaliskuun, 2017

Sain Annikalta viestin keskellä superkiireistä viime viikkoa, että kiinnostaisiko lähteä perjantaina viettämään tyttöjen iltaa hyvässä seurassa. Luvassa olisi hotelliyö uudistuneessa Radisson Blu Seaside -hotellissa muun muassa dinnerin ja muun hemmottelun kera. Ensimmäinen ajatukseni oli, että haluaisin kyllä perjantaina painua rankan viikon jälkeen suorinta tietä töistä kotiin, mutta onneksi tulin nopeasti järkiini. Ilmoitin Annikalle, että mukana ollaan ehdottomasti!

Kun pitkän viikon jälkeen saa vetää hotellin pehmoisen kylpytakin päälle ja shampanjalasi isketään käteen, niin hymy on muuten aika herkässä. Heittäydyttiin tyttöjen kanssa sängylle ja fiilisteltiin alkanutta viikonloppua valtavan hedelmälautasen äärellä. Naurettiin vatsat kippurassa ja tuntui ihan kuin oltaisi oltu jossain lomalla. Meillä oli illaksi varaus hotellin uudistuneessa Bistro Gimis -ravintolassa ja sitä ennen käytiin herkullisilla drinkeillä hotellin aulabaarissa. Nautittiin ihan mahdottoman herkullinen illallinen ja meistä pidettiin niin hyvää huolta, että viihdyttiin pöydän ääressä useampi tunti. Sillä välin meidän huoneeseen oli viety aivan ihanat Kicksin ylläripussit täynnä kaikkea kosmetiikkaa ja hemmottelutuotteita, jotka tulivat aamulla enemmän kuin tarpeeseen. Päätettiin nimittäin lähteä vielä ulos ja kömmittiin hotellille takaisin vasta hyvän aikaa seuraavan vuorokauden puolella. Lopulta nukahdettiin kaikki yhdessä jättimäiseen kingsize -sänkyyn – BEST!

Jättimäinen kiitos superhauskasta irtiotosta Annikalle, Saralle ja Elisalle!!

– Janni

2 Comments

  • Reply Milla 27 maaliskuun, 2017 at 9:42 am

    Hei mistä oot ostanut ton sun aivan ihanan näkösen pitsipaidan?!

    • Reply Janni 27 maaliskuun, 2017 at 1:15 pm

      Se on Other Storiesilta 🙂

    Leave a Reply