SURKEITA SATTUMUKSIA

27 maaliskuun, 2017

Olen jo muutamaan otteeseen maininnut, että viime viikko oli monellakin tapaa stressaava ja superhektinen. Tällä olen lähinnä viitannut omaan päivätyöhöni liittyviä juttuja, mutta myös pari blogiin liittyvää asiaa aiheuttivat jäätäviä sydämentykytyksiä. Olen muutenkin sellainen ihminen, että vihaan teknisiä ongelmia äärimmäisen paljon ja tällaiset jutut ovat ehkä vielä sieltä pahimmasta päästä!

1. Laitoin viime tiistai-iltana blogiin superhyvän Guacamole-reseptin ja hetki postauksen julkaisemisen jälkeen sain  ystävältäni hämmentyneen viestin, jossa oli mukana screenshotti hyvin erilaisesta postauksesta kuin minkä olin hetki sitten väkertänyt. Postauksessa oli sekaisin englantia sekä turkin kieltä ja siinä välkkyi isot turkin liput. Selvisi aika nopeasti, että mun blogi oli hakkeroitu!! Luojan kiitos yksi Joonaksen tuttu on taitava koodari ja homma saatiin selvitettyä ennätysajassa. Hän sai jopa palautettua tekemäni postauksen ja ainakin toistaiseksi blogi on pysynyt ennallaan. En yhtään tiedä, miten tällainen pääsi tapahtumaan ja olin aivan paniikissa, että kohta tuo sama skeida valtaa yhden postauksen sijaan koko blogin. Onneksi apu oli kuitenkin lähellä ja säästyttiin sen pahemmilta ongelmilta – huh!

2. Toinen juttu tapahtui sitten viime yönä, kun juuri ennen nukkumaan menoa luin vielä meilejä ja mulle oli tullut palveluntarjoajalta ilmoitus, että palvelimeni ylikuormittumisen vuoksi koko sivusto on tilapäisesti suljettu. Eilinen vessaremonttipostaus kiinnosti siis ihmisiä sen verran paljon, että kävijäpiikki onnistui näin kuukauden lopussa täyttämään etuajassa koko loppukuulle varatun latausmäärän. Tämänhän voi toki nähdä ihan positiivisenakin ongelmana, mutta pieni paniikki pääsi kuitenkin iskemään, sillä minulle oli täysin hämärän peitossa, että kuinka nopeasti sivu saadaan takaisin pystyy. Soitin aamulla heti ensitöikseni palveluntarjoajan asiakaspalveluun ja onneksi blogi saatiin auki heti samalta istumalta. Tästäkin selvittiin siis puhelinsoitolla ja pienellä säikähdyksellä, mutta palvelimen vaihto on kyllä edessä, ettei tällaista pääse tapahtumaan enää uudelleen!

Toivottavasti tämä viikko sujuisi kaikin puolin seesteisimmissä merkeissä, sillä jotenkin kaikki tällainen ylimääräinen hässäkkä saa meikäläisen käymään ihan kierroksilla. Kyse ei toki ole isoista asioista, mutta kaiken muun kiireen keskellä tällaiset tuntuvat tosi inhottavilta takaiskuilta. Postauksen kuvitus ei liity tähän avautumiseen millään tavalla, mutta kyseessä on eiliset asukuvat!

takki ja college Carlings // farkut Gina Tricot // kengät Vans

Aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille!

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply