IHANA VALO

28 maaliskuun, 2017

Meillä on viimeisen parin viikon ajan nukuttu joka yö sälekaihtimet auki, sillä aurinkoon ja valoisuuteen on maailman ihaninta herätä. En ole torkuttanut herätystä melkein ollenkaan ja se on jo melkoinen saavutus. On se vaan kumma, miten kokonaisvaltaisesti kevät ja rutkasti lisääntyvä valon määrä vaikuttaa yleiseen fiilikseen. Suu vääntyy aamulla väkisinkin hymyyn, kun avoimien kaihtimien välistä pilkistää sininen taivas ja auringonpaiste!

Aamuaurinko paistaa meillä ihanasti olohuoneeseen ja tällaista näkymää on saatu ihastella viime aikoina monena aamuna ♥

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Venla P 28 maaliskuun, 2017 at 7:21 pm

    Ihania kuvia, ja vielä ihanempi valo! Tää kyseinen valoilmiö nimeltään Aurinko on saanut minutkin taas huomaamaan luonnon kauneuden. Talviaikaa ei osaa arvostaa samalla tavalla kuin kevättä. Nyt mennään kesää kohden, ihanaa <3

    • Reply Janni 29 maaliskuun, 2017 at 8:23 am

      Voi kiiitos!! 🙂 Ja sanoppa muuta <3

    Leave a Reply