SYVÄJÄÄN AIHEUTTANUT ASU

31 maaliskuun, 2017

Auringonpaiste sokaisi meikäläisen eilen ihan totaalisesti ja lähdin sen kummemmin lämpömittaria tsekkaamatta ihan liian vähissä vaatteissa ulos. Kauluspaita ja ohut kevättakki saivat aikaan sellaisen syväjäätymisen, että en meinannut millään lämmetä edes illalla kotiin tullessani. Oli ihan pakko keittää teetä ja käydä lämpimässä suihkussa!

Jäin tosiaan eilen duunipäivän jälkeen Helsinkiin H&M:n yhteen pressitapahtumaan ja samalla treffattiin taas Terhin kanssa. Käytiin pressin jälkeen kuvailemassa ja pyörähtämässä kaupoilla. Aika meni ihan supernopeasti ja jossain vaiheessa mulle tuli jo superkova kiire kotiin, kun illaksi oli vielä muutamia hommia rästissä. Viikonlopuksi on kai luvattu ihan surkeaa säätä, mutta ihanaa silti, että tänään on perjantai!

Mulla oli eilen ekaa kertaa jalassa keskiviikkona Vansin ystävämyynneiltä mukaan lähteneet nahkaiset tennarit, joista olen ihan super fiiliksissä. Tajusin vasta eilen aamulla töihin lähtiessäni, että nehän matchaavat ihan täydellisesti tuon mun laukun kanssa – best.

Tässä tosiaan eilisen asukuvia:

takki Cubus // paita Uniqlo // farkut Monki // kengät Vans // Laukku 3.1 Phillip Lim

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Kuvat: Terhi Suanto

♥ Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply emma 31 maaliskuun, 2017 at 10:39 am

  mulla oli eilen ihan sama juttu, mutta kapinoin tota säätä vastaan. tänään tuli lunta, joten nilkkurit piti kaivaa kaapista, mutta toppatakkeihin en suostu enää koskemaan 😀

  • Reply Janni 31 maaliskuun, 2017 at 6:56 pm

   Mä laitoin paksumman takin mut nilkkureihin en enää suostu! First world problems 😀

 • Reply J 31 maaliskuun, 2017 at 6:14 pm

  Vitsi toi on nyt joku bloggaajien trendi kirjoittaa joka lauseen perään ”-best”. Mua naurattaa joka kerta kun se kuulostaa niin tyhmältä, sori 😀

  • Reply Janni 31 maaliskuun, 2017 at 6:56 pm

   No mut jos se naurattaa, niin ei se huono juttu voi sinänsä olla! 🙂

  Leave a Reply