MAKUUHUONEEN SISUSTUSTA

2 huhtikuun, 2017

Eilinen lauantaipäivä sujui kurjasta kelistä huolimatta varsin kivoissa merkeissä, kun lähdettiin aamulla heti hyvissä ajoin kohti Kotkaa. Siihen aikaan saatiin tosin nauttia vielä kauniista auringonpaisteesta, joka kyllä vaihtui sitten pian räntäsateeksi. Vietettiin Kotkassa päivä ystävien sekä perheen kanssa hengaillen ja sitten lähdettiin iltapäivällä takaisin kotiin päin. Ilta meni tässä ihan kotosalla ja se oli kivaa vaihtelua viime aikojen vauhdikkaiden viikonloppujen jälkeen. Tänään meille tulee kohta remppamies tekemään vessaremontin viimeiset silaukset, jotka viimeksi jäivä vielä kesken; katon maalaus, muutamien nurkkien silikoni ym…

Tuo lisääntynyt valo on inspiroinut viime aikoina kuvailemaan kaikkea – asukuvia, sisustusjuttuja ja vaikka mitä. Tässä olis kuvia meidän makuuhuoneen tämän hetkisestä tilasta – en ole edelleenkään saanut aikaiseksi seinien maalausta, mutta kyllä se vielä joskus tapahtuu.

Ihanaa ja rentoa sunnuntaipäivää kaikille!

Lisää sisustusaiheisia postauksia löydätte täältä!

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Liis 2 huhtikuun, 2017 at 10:05 am

  Hei Janni!
  Aivan mielettömän upea sisustustyyli, olen ihaillut teidän kaunista kotia jo pitkään 🙂
  Mistä noi ihanat tyynynpäälliset mahtaa olla?

  • Reply Janni 2 huhtikuun, 2017 at 8:31 pm

   Iso kiitos Jos tarkoitat hapsullisia, niin ne on Ellokselta 🙂

  Leave a Reply