SUMUINEN SUNNUNTAI

2 huhtikuun, 2017

Koko Porvoon yllä on leijunut tänään sakea sumu, mutta se ei onneksi estänyt ulkoilua. Lähdettiin Joonaksen ja Jetin kanssa päivällä kävelyretkelle ja ulkoilun päätteksi nautiskeltiin vielä kahvit vanhassa kaupungissa Fannyn terassilla. Sää oli jotenkin tosi ihana, vaikkei auringonpaistetta ei tänään saatukaan. Fiilis oli ihanan rauhoittava ja sumuisesta säästä huolimatta jengiä oli liikkellä. Terassilla ei tosin meidän lisäksi tungosta ollut, mutta onneksi oltiin pukeuduttu sen verran hyvin, ettei kylmä päässyt yllättämään. Jeti-koirakin tuntui olevan fiiliksissä, kun pääsi pitkästä aikaa mukaan 🙂 Pitäisi ehdottomasti ottaa sitä useammin mukaan kahvittelureissuille, kun ainakin Fannyn terassille koiratkin ovat lämpimästi tervetulleita. Kamera kulki meidän mukana ja tässä muutamia kuvia matkan varrelta!

Sellainen päivä tänään!

–  Janni

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Terhi 2 huhtikuun, 2017 at 7:39 pm

  Ihana postau ja kuvat myös! Sööttis jeti 😍

  • Reply Janni 3 huhtikuun, 2017 at 11:15 am

   Kiiitos 🙂 ja Jeti on kyllä <3

 • Reply Resus 3 huhtikuun, 2017 at 7:20 am

  Kivoja kuvia, tunnelmallisia 🙂

  • Reply Janni 3 huhtikuun, 2017 at 8:32 am

   Kiiiitos 🙂

 • Reply Elina 3 huhtikuun, 2017 at 9:49 am

  Porvoo näyttää kyllä niin nätiltä paikalta, ihania nuo vanhat värikkäät puutalot. <3 Sellainen paikka, jossa pitäisi joskus käydä!

  • Reply Janni 3 huhtikuun, 2017 at 11:15 am

   Kannattaa ehdottomasti 🙂 Kesällä!

  Leave a Reply