LÄHTÖKUOPISSA

5 huhtikuun, 2017

Täällä aletaan olla pikkuhiljaa lähtökuopissa, sillä tänään starttaa meidän perheen tyttöjen perinteinen kevätreissu Tukholmaan. Tänään sattuu vieläpä olemaan vanhimman siskoni syntymäpäivät, joten päästään varmasti yhdessä skoolaamaan niidenkin kunniaksi. Musta on tosi ihanaa, että ollaan pidetty tästä perinteestä kiinni, sillä ihan hirveän usein ei muuten tule tällä porukalla nähtyä. Kaikilla on niin omat kuviot ja menot, että jengin yhteen kokoaminen on aina superhankalaa. Keväisestä perinteestä pidetään kuitenkin aina kiinni ja toteutetaan tämä minireissu yhdessä äidin sekä siskojen kanssa!

Loppuviikoksi on luvassa vaikka mitä muutakin kivaa, sillä vietetään lauantaina ystäväporukalla pientä aktiviteettipäivää. Luvassa vähän sporttia, hyvää ruokaa, synttäreiden juhlimista ja hengailua ystävien kanssa – parasta!

Saataisiinpa nauttia huomenna aurinkoisesta Tukholmasta!

– Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Marianne 5 huhtikuun, 2017 at 9:43 pm

  Tervetuloa Tukholmaan – toivottavasti teillä on ihana reissu 🙂 Täällä on viimeiset päivät paistanut täysi aurinko!!
  xx
  http://mariannelle.com

  • Reply Janni 7 huhtikuun, 2017 at 12:02 pm

   Voi kiitos! Samasta saatiin nauttia eilen! 🙂

 • Reply Liv 5 huhtikuun, 2017 at 10:27 pm

  Love the top!

  Liv

  livforstyle.net

  • Reply Janni 7 huhtikuun, 2017 at 12:02 pm

   Thanks Liv!! :))

  Leave a Reply