ENSIMMÄISTÄ KERTAA TÄNÄ KEVÄÄNÄ

9 huhtikuun, 2017

Tänään raahasin ensimmäistä kertaa tänä keväänä pihakalusteiden pehmusteet ulos, sillä aurinko paistoi iltapäivällä sen verran houkuttelevasti. Meidän takapihalla oli ihana tuulensuojainen paikka, mutta ei tuossa kyllä mikään lämmin vielä ollut. Villasukat pysyi visusti jaloissa ja takki niskassa. Nautiskeltiin pihalla kahvit jätskien kera ja samalla fiilisteltiin tulevaa kesää sekä suunniteltiin jotain hankintoja terassia varten.

Viime vuonna käytettynä ostetut pöytä ja tuolit osoittautuivat tosiaan sittenkin liian kookkaiksi ja päätettiin siksi laittaa ne kiertoon. Nyt pitäisi sitten löytää jotain kivaa tilalle, mutta onneksi tässä on vielä aikaa etsiskellä ennen kesän alkua. Lisäksi haluttaisiin ostaa lisää paloja tuohon kuvissa näkyvään sohvaan, mutta harmikseni sain tietää tuon olevan K-Raudan valikoimasta poistuva tuote ja lisäpalat ovat sen vuoksi kiven alla. Toivotaan, että saataisi pari lisäpalaa vielä haalittua jostakin!

– Janni

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Tami 10 huhtikuun, 2017 at 7:06 pm

  Ooh oma terde ois kyllä kova! Sataako teillä muute tohon terassille? Kivat noi pikkumatot!

  • Reply Janni 10 huhtikuun, 2017 at 7:29 pm

   Kyllä tuolta sivuilta pääsee vettä terassille, jos sataa kunnolla 🙂 Katto siinä tosiaan kuitenkin on, joten pieni tihku ei haittaa mitään. Kiitos!

 • Reply Tuija 11 huhtikuun, 2017 at 6:02 am

  Oliks nuo matot mistä? Ihanat!!

 • Reply Piia 12 huhtikuun, 2017 at 12:14 pm

  Teidän terassi on kyllä niin ihana! Aivan ihana tuo harmaa huopa ja matot 🙂

  • Reply Janni 12 huhtikuun, 2017 at 12:59 pm

   Voii kiitos kovasti 🙂 Ei kyllä malttaisi enää odottaa kunnon terassikelien alkamista!

  Leave a Reply