COMFY WEEKEND LOOK

10 huhtikuun, 2017

Me vietettiin lauantaina päivää meidän ystäväporukalla ja yhtenä aktiviteettina oli tunnin sessio Rush -trampoliinipuistossa. Voisi olettaa, että jos kyseisessä paikassa saa jonkin osan kropastaan kipeäksi, niin lihaskivut sijoittuisivat alavartalon puolelle. Vaan toisin kävi meikäläisen kohdalla, kun koko yläkroppa on ollut lantiosta ylöspäin ihan tolkuttoman hellänä nyt jo toista päivää putkeen. Rushissa on sellaisia erikorkuisia tasanteita, joiden alla on trampoliinit. Ideana on päästä hyppäämällä tasanteen reunalle ja vetää siitä käsien voimalla itsensä tasanteen päälle. Alimalle tasolle pääseminen oli helppo tehtävä, mutta seuraavaksi korkein tasanne oli itselleni jo superhaastava. Osa ystävistäni pääsi kuin pääsikin tason päälle ja se jos jokin motivoi meikäläistä tarmokkaasti yrittämään vielä monta kertaa kovemmin. Lopulta jouduin toteamaan, että täytyy jatkaa harjoitteluja ensi kerralla, mutta tämä fiilis lihaksissani todistaa varmaksi sen, että ainakin yritin tosissaani. Kymmeniä kertoja roikuin tasanteen reunassa kiinni pääsemättä lopulta kuitenkaan sen päälle ja sen verran se jäi kaihertamaan mieltä, että täytyy varmaan mennä Rushiin pian uudestaan jatkamaan harjoituksia – haha. Näin kipeitä lihaksia mulla ei ole kyllä ollut vähään aikaan!

Nämä asukuvat ovat peräisin sunnuntailta ja noudattavat jälleen todella mukavuudenhaluista linjaa. Kaivoin farkkutakin esille ensimmäistä kertaa tänä keväänä ja sillä pärjäsi hyvin, kun laittoi alle hupparin ja sen alle vielä pitkähihaisen paidan. Saisi vaan nuo ilmat kyllä lämmetä nyt kunnolla ja oikea kevät tulla!

takki Levi’s // huppari Vans // housut Zara // kengät Adidas // lippi Brandy&Melville

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply P 11 huhtikuun, 2017 at 12:56 pm

    Vähänkö kiva asu! <3<3

    • Reply Janni 11 huhtikuun, 2017 at 8:15 pm

      Kiiitos! <3

    Leave a Reply