FINALLY FOUND THEM

11 huhtikuun, 2017

Miten voi olla mahdollista, että aurinko paistoi koko päivän kirkkaalta taivaalta, mutta meni pilveen juuri kuvaushetkellä ja rupesi vielä kaiken kukkuraksi satamaan – niin mun tuuria. Ei annettu kuitenkaan sen lannistaa ja saatiin kuvat huonosta tuurista huolimatta purkkiin. Olen etsinyt tuollaisia kuvissa näkyvien pöksyjen kaltaisia rentoja suoria housuja viime syksystä asti ja vihdoinkin löysin sopivat. Ne osuivat silmiini ihan sattumalta H&M:n nettikaupan aleosastolta, jota eksyin viikonloppuna selailemaan ihan vaan huvikseni. Housut näyttivät kuvassa ihan täydellisiltä ja ihme kyllä, ne olivat sitä myös livenä. Ne sopivat täydellisesti niin siistimpiin kuin rennompiinkin asuihin ja iso plussa lahkeiden suulla olevista halkioista. Tykkään noista ihan hurjasti!

takki ja housut H&M // paita Uniqlo // kengät Adidas (Zalando here) // laukku 3.1 Phillip Lim

– Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Tami 12 huhtikuun, 2017 at 1:38 pm

  hmph oon huomannu että oon salaa alkanu lämpeemää aika lujaa leveille lahkeille vaikka vannoin ettei nii ikinä kävis.. kiva ku postaat tiuhaan tahtii!

  • Reply Janni 12 huhtikuun, 2017 at 6:55 pm

   Hahah niin siinä käy 😉 Itse olen päättänyt, etten enää sano ikinä, että ei ikinä! Ja kiva kuulla, että tykkäät!! 🙂

 • Reply jappeq 13 huhtikuun, 2017 at 9:29 am

  Täydellisen näköiset housut! Mikä koko sulla on noista? Ite tsekkailin hm kokotaulukkoa ja sen lantioympäryksen mukaan mulla pitäis olla koko 40, mutta mietin sitä et kun oon alle 160cm pitkä niin ne on varmaan superpitkät sit mulle. Venyykö toi matsku minkä verran, et menisköhän 38 mulle. Yleensä kyllä housuista menee se tai jopa 36. En vaan oo vuosiin ostanut HM:stä mitään niin en yhtään muista millaisia kokoja heillä on

  • Reply Janni 13 huhtikuun, 2017 at 9:57 am

   Mulla on normaali oma koko eli 36 🙂 vyötärön kumppari joustaa, mutta muuten kangas ei jousta! Oon itse kans vaan 161cm pitkä. Suosittelen ottaa ihan normaalin oman koon!

  Leave a Reply