FIILIKSISSÄ PÄÄSIÄISLOMASTA

12 huhtikuun, 2017

Vitsit mä olen fiiliksissä siitä, että huomenna alkaa loma! Okei kyse on vain muutamasta päivästä, mutta silti – IHANAA!

Suunnitelmissa on viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa, syödä hyvin, lenkkeillä ja ottaa rennosti. Neljän päivän breikki tulee tosi tarpeeseen ja on kiva saada juttuja hoidettua täällä kotona. Tekisi toisaalta mieli tehdä kotona kunnon kevätsiivous, mutta saa nähdä, että saanko sitä kuitenkaan aikaiseksi. Olen pikkuhiljaa kyllä jo aloitellut, mutta olisi kiva puunata joka paikka puhtaaksi kunnolla ja hankkiutua mahdollisesti eroon myös nurkkiin kerääntyneistä turhista rojuista. En missään nimessä jaksa kuitenkaan ottaa asiasta stressiä ja teen suursiivouksen vain, jos inpiraatio iskee pyhien aikana. Toivon myös, että saataisi edes jonain päivänä nautiskella aurinkoisesta kevätsäästä, vaikka kymää on taidettu kyllä lupailla koko pääsiäiseksi – perhana!

Huomenna suuntaan vielä töihin, mutta kuulin huhua, että pidettäisi huomenna vähän lyhyempi päivä. Toivottavasti saan hommat kasaan hyvissä ajoin, että pääsen lähtemään ajoissa. Suunnitelmissa on duunien jälkeen käydä vielä porukalla salilla toimiston alakerrassa ja lähteä siitä pääsiäisbreikille!

Tässä olis tän päivän asukuvia

takki ja neule Gina Tricot // farkut Monki // kengät Adidas // laukku Pull&Bear

Joko siellä ollaan innoissaan pääsiäisen mukanaan tuomista vapaista? Mitä pläänejä? 

– Janni

1 Comment

  • Reply jennij 13 huhtikuun, 2017 at 7:32 pm

    Miks mun nutturat ei koskaan näytä tolta?! Ihana!

  • Leave a Reply