PITKÄPERJANTAI

14 huhtikuun, 2017

Pääsiäisloma on saanut kyllä parhaan mahdollisen startin. Eilen vietettiin iltaa täällä meillä ystäväni Johannan kanssa rennoissa merkeissä – syötiin tortilloja, katsottiin leffaa ja saunottiin. Aamulla loikoiltiin sängyssä pitkälle aamupäivään asti ja sen jälkeen syötiin aamiaista oikein pitkän kaavan mukaan. Istuttiin aamiaispöydässä varmasti toista tuntia ja suunniteltiin syömisen sekä kahvin hörpiskelyn lomassa tulevaa yhteistä Pietarin matkaamme. Lähdetään ensi viikon perjantaina ja vietetään siis viikonloppu Pietarissa – siitä tulee varmasti superkiva minireissu ja meillä alkaa olla viikonlopun suunnitelmat jo aika hyvin selvillä!

Koko loppupäivä on sujunut rennoissa meiningeissä ulkoillessa ja omalla pihalla puuhaillessa. Joonaksen isä tuli meille pääsiäisen viettoon yhdeksi yöksi ja äsken syötiin porukalla superhyvä illallinen – ankkaa, parsaa ja uuniperunoita – NAM! Nyt ilta jatkuu leffan merkeissä ja huomenna on suunnitelmissa viettää aikaa mun perheen kanssa. Täytyy varmaan huomenna käydä kaupoilla, sillä huomisen menu on vielä täysin auki. Onneksi huomenna taitaa pääsiäisestä huolimatta olla kaupat ihan normaalisti auki..?

Toivottavasti pyhät ovat alkaneet muillakin ihanissa merkeissä!

– Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Laura 14 huhtikuun, 2017 at 10:22 pm

  Mistä noi ihanat lakanat on? 🙂 Kivalta kuulostaa teidän pääsiäinen, itsellä menee pitkälti töissä…

  • Reply Janni 14 huhtikuun, 2017 at 10:54 pm

   H&M homen alesta bongasin! Ne on ihanat 🙂 ja kiitos! Toivottavasti säkin pääset edes hieman rentoutumaan!

 • Reply P 15 huhtikuun, 2017 at 9:28 am

  Kivan sporttinen asu! 🙂

  • Reply Janni 15 huhtikuun, 2017 at 9:38 pm

   Iso kiitos! 🙂

  Leave a Reply