ARKEEN PALUU ODOTTAA

17 huhtikuun, 2017

Viimeistä vapaapäivää vietellään. Lähdettiin tänään yhdessä Joonaksen ja Jetin kanssa vähän pidemmälle aamulenkille, jolle tuli kaikkineen kestoa parin tunnin verran. Sää oli aivan ihana, vaikka loppumatkasta kärsittiinkin ihan jäätävästä tuulesta. Käytiin matkan varrella kahvittelemassa vanhassa kaupungissa Fannyn terassilla ja kiipeiltiin Linnamäen huipulle.

Aivan ihanat pääsiäisvapaat alkavat tosiaan olla nyt takanapäin ja huomenna odottaa paluu arkeen. Tosin lyhyt viikkohan tässä on tiedossa, kun huomenna on jo tiistai ja perjantaina aamulla suunnataankin sitten jo kohti Pietaria. Meillä on kyseiselle reissulle suunnitelmat jo aika hyvin kasassa, mutta vinkkejä saa ehdottomasti laittaa, jos teillä on jotain mielessä! 

Toivottavasti teilläkin on ollut ihana pääsiäisloma!

Ps. Kävittekö jo osallistumassa Zalandon lenkkariarvontaan täällä!

– Janni

No Comments

Leave a Reply