LEATHER ON LEATHER

18 huhtikuun, 2017

Olen aina ollut vähän sitä mieltä, ettei samaan asuun oikein voi yhdistää kahta eri nahkaista vaatetta. Kunnes sitten viikonloppuna vetäisin kuvissa näkyvän setin päälleni sattumalta ja tajusin vasta jälkikäteen, että ei perhana – menin rikkomaan tätä edellä mainittua pukeutumissääntöäni pahemman kerran ja eikä tuo nyt edes niin kovin hölmöltä näyttänyt. Saatan jopa kokeilla joskus toistekin!

Toivottavasti muilla on sujunut arkeen paluu pääsiäisen jälkeen vähän pehmeämmin kuin meikäläisellä. Velvollisuudet iskivät tänään vasten kasvoja jotenkin hurjalla voimalla rentojen vapaapäivien jälkeen ja fiilis on ollut koko päivän jotenkin nihkeä. Tämä saattaa toki johtua siitäkin, että mulla oli tänään myös ihan laittoman aikainen herätys, kun kello pärähti soimaan jo siinä viiden aikoihin. Edessä oli pitkä yksinäinen ajomatka aina Kokkolaan asti ja tällä hetkellä sijaintina on Vaasa. Kyseessä on tosiaan työmatka ja huomenna suuntaan sitten parin stopin kautta illaksi kotiin. Olen viettänyt duunijuttujen parissa enemmän tai vähemmän tässä koko illan ja vielä jatkuu, joten nyt nämä höpöttelyt sikseen!

nahkarotsi second hand // neule Lindex // housut Zara // kengät Adidas Zalando // aurinkolasit Vans

Miltä leather on leather näyttää teidän silmäänne?

– Janni

10 Comments

 • Reply Liv 18 huhtikuun, 2017 at 10:26 pm

  Loving the edgy vibe!

  Liv

  livforstyle.net

  • Reply Janni 20 huhtikuun, 2017 at 8:22 pm

   Thanks a lot! 🙂

 • Reply P 19 huhtikuun, 2017 at 11:38 am

  Ihana asu! Ton neuleen ja nahkatakin yhdistelmä on niiin kiva <3

  • Reply Janni 20 huhtikuun, 2017 at 8:22 pm

   Voi kiiitos! 🙂

 • Reply S 19 huhtikuun, 2017 at 3:26 pm

  Milloin tuo sun neule on ostettu? Mahtaiskohan enää löytyä kaupoista:-)

  • Reply Janni 20 huhtikuun, 2017 at 8:23 pm

   Toi on valitettavasti jo aika vanha :/ En usko, että löytyy enää! Hitto!

 • Reply maija 19 huhtikuun, 2017 at 6:22 pm

  Joo toi on niin tota! Nyt tottunu vähä myöhäsempiin iltavuoroihin ja ”normiaamuihin” 6-9, joten ens viikon 4.30 töihin meno voi iskeä päin näköä 😀

  • Reply Janni 20 huhtikuun, 2017 at 8:24 pm

   No huhhuh :/ Joo todellakin. Onneksi on valoisaa sentään nyt 🙂 Tsemppiä aamuihin!

 • Reply Mila 6 toukokuun, 2017 at 3:16 pm

  Tilasin noi samat viininpunaset Addun tennarit Zalandolta melkein saman tien, kun olin nähnyt ne sun blogissa yhteistyöpostauksessa – ne on i h a n a t. Vähän vaan arveluttaa tää päällismatsku, kun se on niin supervenyvää ja verkkomaista ilman mitään sisävuorta 😮 Että pysyykö toi verkko ehjänä, eikä irtoamaan noista kengän sivureunoista, kun mulla ainakin askeltaessa toi jalkaterä liikkuu myös sivusuunnassa ja venyttää sitä verkkoa sivuista. Onko sulla pysynyt noi sun omat kengät hyvinä käyttöön ottamisesta saakka? 🙂

  • Reply Janni 6 toukokuun, 2017 at 8:48 pm

   Noo oon kerennyt käyttää noita vasta tosi vähän, joten tosi hankala vielä sanoa! 🙂

  Leave a Reply